|
Příspěvky uživatele - 34.244
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Žlutá/oranžová trvalka nebo letnička, kterou nezničí slimáci, 9.7.2010 i kokardy, gailardie, take jsou pekne nebo kopretina řimbaba, takove drobné plnokveté bílé kvítky, hodne se rozrustá |  | severně orientovaná skalka - neskalka, 1.11.2008 Něco podobného mám na dvoře, u severní zdi v kačírku se náramně daří přísavníku a břečťanu, rostliny jsme letos zatím měla v květináčích, jen tam náhodou vyrostl jeden velký aksamitník, kvete doteď.Na jaře před+ěláváme předzahrádku, orientovanou na... celý příspěvek > |  |
|  | Nenáročné skalničky mezi skupinku kamenů do předzahrádky?, 1.11.2008 Něco podobného uvažuju na předzahrádku, orientovanou na západ také, jen místo mulčovací kůry chci dát drobné kamínky, kameny máme opuku a černé hanžburáky... Jen nevím, jaké rostliny... Doteď jsme měli před domem staletou lípu a na... celý příspěvek > |  | Přísavník a břečťany, 1.11.2008 Tak nějak si to predstavuji já.. Protože jde ale o popínání vysoké a dlouhé zdi, pomohli jsme si opěrnými latkami, dala jsem rovněž různé kultivary břečťanu.Každopádně po roce udělal zejména přísavník velký přírůstek, tak takhle budu pokracovat... celý příspěvek > |  | Přísavník a břečťany, 28.10.2008  Mám přísavník a břečťany na severní straně u zdi prvním rokem, rozdíl mezi jejich růstem je markantní... |  | Přísavník a břečťany, 28.10.2008 Přísavník i břečťany mám prvník rokem a rotzdíl mezi růstem je zatím markantní... |  | Přísavník a břečťany, 28.10.2008 S přísavníkem je problém v tom, že na zimu opadá. Já jsem z tohoto důvodu zvolila kombinaci s břečťanem, mám různé kultivary a vypadá to velmi zajímavě.Jestli někdo máte různé břečťany, ráda vyměním.Sice rostou zatím pomalu, ale časem se... celý příspěvek > |  | Břečťan - pěstování na konstrukci, 12.10.2008 Zasadila jsem na jaře různé břečtˇany, přírůstek od podzima od 2 metrů do 3, méně rostou panašované. Sazenice zeleného břečťanu jsme si udělala z řízků, barevné i zkadeřený jsem koupila, ale mám už odnože... jsou u hrubé zdi a... celý příspěvek > |  | kde sehnat štětinatec?, 13.9.2008 Kamoška mu říká trifidi a tady jsem zjistila na jedné diskuzi, zese mu říká Divý Jano.. letos jsem zakryla povíjnicí a štětinatcem novou pergolou, moc pekny, ale dost brzy oproti povijnici žloutne..ale ty plody jsou... celý příspěvek > |  | pnoucí letnička na úpal, 13.9.2008 Take jsme letos řešila co s nově postavenou pergolou, nez nastoupí trvalky popínavky. Na zastíněném místě mám bílou a fialovou povíjnici a na druhé strane letničku tzv. divý Jano..štětinatec laločnatý, hlavně ted má úžasné... celý příspěvek > |  |
|  | Callistemon - štětkovec, 22.9.2007 Mate nekdo zkusenosti s pestovanim callistemonu ze semen prosim? Poradte, dik, Iv. |  | bohyška, 22.9.2007 Nejsem odborník, ale mam bohysek hodne, rada i vymenim a presazuji v prubehu roku bez problemu... do mraziku by jeste mohla zakorenit, ja byhc to udelala... |  | Jméno rostlinky?, 14.9.2007 dekuji, napsala jsem jiz maila.. rada vymenim, Iv. |  | Jméno rostlinky?, 14.9.2007  Kalanchoe tubiflora |  | Jméno rostlinky?, 14.9.2007  Kalanchoe daigremontiana |  |
 |
|
|
|