|
Příspěvky uživatele - 220.250
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak legálně provozovat domácí pálenici?, 16.10.2018 Pokud to myslíte vážně jako legální činnost, pak další info naleznete na webových stránkách Celní správy.
|  | Dřevěná udírna - stavba svépomocí, 6.5.2016 Díky za rady! Budu tedy trochu experimentovat s topeništěm, izolací kouřovodu, případně dřívím. Snad to vychytám a budu se moct podělit o nějaké to foto dobrého masíčka a klobásek. |  |
|  | Dřevěná udírna - stavba svépomocí, 27.4.2016 Dobrý den, to, co jsem popisoval výše se děje i při úplně otevřeném přívodu vzduchu do kamen. Zkoušel jsem to od zavřeného do úplně otevřeného přívodu vzduchu, ale žádný velký rozdíl ve výsledku nebyl - saze, tmavý kouř bez vůně dřeva. |  | Zajímavé ceny čerpadel, UV lamp a filtrů, 15.4.2014 Taky budu objednávat, myslím si, že zboží bude stejné kvality, jako byste si objednal v českých obchodech. zboží je stejně čínkého původu tak proč platit v ČR o tisíce více... |  | Umístění skimmeru, 15.4.2014 pro jistotu bypass udělávam, pak by to bylo náročné, dám tam50 mm kulový ventil za 300 kč to mne už nezrujnuje. |  | Umístění skimmeru, 14.4.2014 Díky za Vaše poznatky, pane Hrkale, nevím co si představit zapojení toho bypassu, co čerpadlo nebylo by lepší pořídit si slabší? |  | Umístění skimmeru, 14.4.2014 Díky, filtr budu nejprve budovat respektive celé jezírko, za vortexem asi biokvacit, dále pak husí krky a další sud nevím :-) |  | Umístění skimmeru, 2.4.2014 Dobrý den pane Hrkale, ano jedná se o gravitační zapojení. Jedná se mi o to, zda-li je možné takto zapojit nebo ne. |  | Umístění skimmeru, 1.4.2014 nemyslel jsem, že snad bude skimmer, respektive trubka vedena až na dno tak jak gula, ale mezi folií a hladinou bude 60 cm. Je snad nějaký rozdíl proti klasickému zapojení? |  | Umístění skimmeru, 1.4.2014  Dobrý den,
lze umístit PVC foliovou přírubu ke skimmeru na dno tak jako gulu.
|  |
|  | Jak se jmenují tyto keře?, 11.6.2012 Tak to je swida alba jak vyšitá
Vladimír |  | Nádrž na dešťovou vodu II, 12.1.2012 A kdyby se potáhlo perlinkou a lepidlem? |  | Trnkovy kvas - problem s kvasenim, 25.11.2011 Pokud nejste motivován výtěžkem "za každou cenu", nechal bych tomu raději volný průběh. Co "chtělo" vykvasit, to vykvasilo. Velikost nádoby, teplotu i druh ovoce máte dá se říct ideální, tam není co zkazit. "Chyba"... celý příspěvek > |  | Zahradní traktůrek do 50ti tisíc, 3.10.2011 Jeden ha je 100 arů. Traktůrky to 50 000,- jsou určeny do 4! arů sečené plochy s tím, že sečou trávu délky max. 10 cm. Na 1 ha je potřeba traktor za minimálně trojnásobek požadované ceny, nebo změnit způsob sečení. A.W. |  | Jakou levnou benzínovou pilu?, 7.9.2011 Bez ohledu na kvalitu Hechtu, je zde opět chybnou logikou slučováno: Made in China vs. Designed in China (včetně made). V tom může být a bývá propastný rozdíl.
Zavedená společnost, zpravidla z Evropy/USA, něco navrhne, otestuje, a následně zadá... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|