Příspěvky uživatele - 214.135

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Okurky - nemoci nebo chladno?, 26.5.2010
Já jsem to měla v plánu letos - prodloužit si sezonu kvašáků, těch klasických, mléčně vykvašených. Asi z toho nic nebude kvůli plísním. Loni mi hadovky vysazené koncem srpna vyšly.MH
Přesadit už rajčata ven nebo počkat?, 26.5.2010
Také Vilmu. A Pollicina mají 2,5 cm plůdky. Je ale s podivem, že paprikám se na záhonu daří snad lépe než ve foliáku. Stalagnity mají 5 cm papričky a vzdor chladu rostou!! Rostliny šly na záhon z lodžie ve výrazně lepší formě než byly v té době ve... celý příspěvek >
Přesadit už rajčata ven nebo počkat?, 26.5.2010
Také už mám první dvě rajčátka. Rostliny jsou doslova obalené plody, které ne a ne zrát. Možná rajčata nezrála také proto.MH
Slimáci ve skleníku, 26.5.2010
To je docela dobrý tip. Odpoledne to instaluji po zahradě, tam není o místo nouze a o slimáky také ne. Dík. MH
Molice, 26.5.2010
Souhlasím. Když jsem si přinesla molice s palmou, kamarád rostlinolékař mi radil postříkat Decisem 3x - 4x po 3 dnech a jestli to nepomůže, vyhodit. Molice mají velmi krátký reprodukční cyklus, zvlášť v bytových nebo skleníkových podmínkách a také se... celý příspěvek >
Slimáci ve skleníku, 26.5.2010
Po vyzkoušení různých metod likvidace slimáků jsem se ze zoufalství uchýlila k Vanischi. Nerozhazuji jej po záhoně, ale sypu na stará víčka od kompotů, která lehce přitlačím k půdě. Po 2-3 dnech obsah měním. Sbírám denně živé i mrtvé slimáky, aby se... celý příspěvek >
Okurky - nemoci nebo chladno?, 26.5.2010
Dobrý den. No, nevím, stříkat okurky, které ještě ani nevzešly nebo ve stadiu děložních listů... Nejsem zásadní odpůrce chemie na zahrádce, ale musí mít racionální jádro. O podobných radách si myslím své. Nemám patent na rozum, ale určité zkušenosti... celý příspěvek >
Paprika - deformacia listov, 23.5.2010
Dobrý večer. Soudila bych, že je máte přemokřené a v noci je stále zima. Při vysoké vlhkosti se mohou listy takto kroutit.MH
Roubování melounů a okurek, 18.5.2010
To já se už ani nikde zastavit nemohu, aby mě manžel nechtěl zbavit svéprávnosti. A já ho nebudu provokovat. U rodičů v poli naroste melounů dost i pro široké příbuzenstvo a srny. Ale, jak píšete, není to tak úplně o tom. Naše nimrání je o zábavě a... celý příspěvek >
Kvalitní český česnek, 18.5.2010
Dobrý den. Chtěla bych odpovědět panu Denisi Skácelovi. Sázíme vlastní sadbu, tu původní už opravdu hodně let. Časem jsem naprosto bez problémů získala sadbu od pěstitele, o kterém je zde řeč a s ní řadu, myslím, cenných rad. Před sázením provádíme... celý příspěvek >
Jarní kůra k pročištění krve, 13.5.2010
A mrkev přes kuřata! To je také správné BIO, jako ty kačeny, prasata a králíci. A bez šílených cen, jen za trochu vlastního úsilí. MH
Jak uskladnit běžné druhy zeleniny?, 12.5.2010
Dobrý den. Piliny jsou také dobré, jen je třeba je udržovat navlhlé pořád, tzn. kropit podle potřeby víc jak jednou, hlavně v sušším sklepě. Pak mají tendenci si brát vlhkost z uskladněného. To ale není záležitost jednoho dne, takže jsou uhlídatelné.... celý příspěvek >
Roubování melounů a okurek, 11.5.2010
Podnož mi odcházela, když jsem brzy odřízla děložní listy. V poslední várce jsem je ponechala / na videu z Asie tomu tak bylo/ a zdá se, že je to ono. Rostlinám vysazeným na stanoviště usychají samy a rostliny přitom velmi dobře prosperují. Tolik... celý příspěvek >
Nejchutnější rajčata, 10.5.2010
Podle mé zkušenosti je Bejbino velmi vzrůstné, alespoň u nás na balkoně bylo u stropu brzy. Dá se to sice různě korigovat, ale píšete, že začínáte.Podle fotografií pana Mirka bych volila žlutou kokteilovou odrůdu Ildi, červenou Vám jistě někdo... celý příspěvek >
Prorůstání živého plotu k sousedům, 9.5.2010
Asi 3 roky jsme čekali s vysázením vinné révy podél zahrady, protože soused měl a chtěl stavěl nový plot. Nás to nezabije a jemu při stavbě nebude nic překážet. Nedávno přišel s tím, že by udělal širokou podezdívku tak, aby tráva nemohla do pletiva... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika