Příspěvky uživatele - 158.9

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Křovinořez Oleo mac 746T - porucha, 11.5.2010
Tak Béďa na mě z vysoka!! A to jsem chtěl jen odpověď zda-li to dokáže opravit, nebo jestli musím koupit celý nový díl. Asi nemá čas...:-(
Okousané stromky, 7.5.2010
Měl jsem letos podobný problém.Mylně jsem se domníval, že z ovocných stromků chutnají zajícům jen jabloně. Letos se mi vrhli na loni koupenou třešeň vyšlechtěnou v Plzni.Také se vrhli na špendlíky a okusili i trnky.Koruna třešně je v háji, ale... celý příspěvek >
Krovinorez - poradte, 5.5.2010
Souhlasím s Radkem.I když nejsem žádný odborník, ale na tak velkou plochu bych rozhodně volil stroj s čtyřtaktním motorem. Velmi brzy se Vám vyšší investice do stroje vrátí. Spotřeba benzínu je výrazně nižší, tak o dvě třetiny. Zaslechl jsem od... celý příspěvek >
Krovinorez - poradte, 2.5.2010
Na takovou plochu bych si rozhodně takovou jednohubku nekupoval.Možná vydrží záruční dobu-možná!!
Křovinořez Oleo mac 746T - porucha, 2.5.2010
Vytočit nové silony problém není.Myslím, že pokud jde o vyměnitelnou součástku, tak určitě tento silon nemůže být až zas tak drahý.Jenže jak ho odtamtud dostat? Vypadá to (směrem od motoru)-silon, pak 3 ložiska a pak zase silon.Ložiska zdá se jsou... celý příspěvek >
Křovinořez Oleo mac 746T - porucha, 1.5.2010
Tak jsem analizoval chybu a je problém v alu tyči. Vypadá to na ta silonová pouzdra. Lze je vyměnit, nebo musím zakoupit celou alu tyč? Případně dokáže to Béďa přelisovat? Příjde mi 1690 kč docela dost, kvůli kousku silonu!!
Už nastal čas roubovat za kůru?, 23.4.2010
V loňském roce jsem udělal chyb víc a proto se mi rouby neujali.Jednak rouby nic moc.Dal mi je soused a byli nějaké scvrklé, jakoby suché.Měl je uskladněné ve vlhkých novinách na severní straně.Rouboval jsem brzo a na staré dřevo.Z tohoto důvodu už... celý příspěvek >
Už nastal čas roubovat za kůru?, 21.4.2010
Dobrý den. Dnes jsem se do toho pustil a roboval jsem oběma způsoby(95% kopulací). Tak uvidím.Jen jsem se chtěl ještě zeptat: Při roubování kopulací jsem přesně neodhadl délku řezu a tak 1-2 milimetry kůry zůstaly holé.Vadí to?Samozřejmě jsem to vše... celý příspěvek >
Už nastal čas roubovat za kůru?, 20.4.2010
Rád bych info jestli už letos někdo zkoušel  roubovat za kůru trnky.Rád bych také vyzkoušel (nevím, zda-li je to správně řečeno) kopulaci.Na podnož stejně silný roub.Soused říkal, že stromy mají ještě málo mízy.Já to teda nepoznám.Poradí... celý příspěvek >
Křovinořez Oleo mac 746T - porucha, 19.4.2010
Jsem tazatel a nějaký den jsem tu nebyl.Moc práce na zahradě..Pánové v době, kdy jsem já kupoval křovinořez se 7 letá záruka ještě neposkytovala. O stroj se starám po celou dobu sám. Olej do benzínu jen značkový(nikoliv M2T) a mazivo taktéž jedno z... celý příspěvek >
Špendlíky, 13.4.2010
Dobrý den. Řekl bych, že marmeláda z tohoto ovoce bude obdobně chutná jako ze špendlíků.Nikdy jsem ji sice nedělal, ale letos to vyzkouším.Mirabelek je v okolí Kroměříže víc než dost.Budu volit žlutou, sladší variantu.
Křovinořez Oleo mac 746T - porucha, 12.4.2010
Dobrá rada nad zlato :-(Já myslím, že jsou si křovinořezy i od jiných firem hodně podobné.Tak mi tu snad nějaký "Ferda mravenec" poradí.Znovu opakuji: Odborníkům od Bédi nevěřím!!
Křovinořez Oleo mac 746T - porucha, 12.4.2010
Dobrý den Potřeboval bych radu.Po cca 6 letech mi zmíněný stroj začal vydávat při určitém úhlu sečení vibrující zvuky jakoby z hnací hřídele.Rozmontoval jsem převodovou hlavu, vyměnil ložiska(už nebyla nic moc).Při zpětné montáži jsem si v šiml, že... celý příspěvek >
Jak zlikvidovat porost ostružiny lesní plazivé?, 10.4.2010
Nevím jak Roudup, ale zkoušel jsem ředěným Garlonem i jiné nalétavé dřeviny, ale bylo to slabé.Listy zhnědly a za pár týdnů byli šípky, černý bez a hloh zase fit a při plné síle!!
Jak zlikvidovat porost ostružiny lesní plazivé?, 10.4.2010
Dobrý den. Měl jsem podobný problém.Ještě navíc s kombinací šípku.Jak správně tušíte pomůže nejprve mechanické odstranění.Nejlépe křovinořezem co možná nejvíce u země.Ostružiny poté co nejdřív spálit.Na místě kde zůstali zbytky ostružin vezměte... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika