|
Příspěvky uživatele - 4.43
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Husqvarna 1200 pro, 9.3.2010 Jak jsem psal, takhle to vypadá dobře, až na to že tam tůtově není parkovací brzda a nechápu proč, když si pán dal tu práci a sundal kryty motoru a řízení, nevyfotil žací zespodu. Zvednout žací do servisní polohy trvá u HQ 10-15 s.?! 18Hp je... celý příspěvek > |  | Husqvarna 1200 pro, 8.3.2010 Kouk sem na ten obrázek ještě jednou, sice to nemůžu tvrdit na 100%,bohužel obrázek nelze zvětšit, ale přijde mi, že zcela chybí parkovací brzda! Pod nožním pedálem co je natočen k nám je otvor ve kterém by se měl skývat pochrmovaný kolíček... celý příspěvek > |  |
|  | Husqvarna 1200 pro, 8.3.2010 Typ neznám, takže je minimálně 10 let starý, z fota není poznat jaký má motor výkon a v jakém je stavu. Jak to vypadá se žacím ústrojí? Jakou má šíři záběru? Za ty roky dochází k tomu, že žací prorezne a nové (pokud by vůbec bylo k dostání je za cca... celý příspěvek > |  | Rider Husqvarna 16C AWD, 6.3.2010 Měl jsem možnost si vyzkoušet 13 awd a je fakt dobrej, sekal jsem sním i metr vysoukou buřinu (bez mulčovací záslepky), i když jsem samozřejmě musel jet krokem. Ale tam kde to máme udržovaný a svah je cca 22o jsem snim jezdil na max. (cca 10km/h) a... celý příspěvek > |  | Chci si koupit sekačku, prosím poraďte, 6.3.2010 Skečka s pojezdem jezdí až 4 km/h. Ovšem sekačka s pojezdem i když ho odpojíte není to co sekačka bez pojezdu, která je na to stavěná a jezdí tudíž snadněji než sekačka která měla pojezd. Ale odpojit se dá.
M. |  | Chci si koupit sekačku, prosím poraďte, 5.3.2010 Pánové nademnou vám již v podstatě odpověděli, tak jenom "upřesním". Zadní výhoz znamená, že tráva je vyhazována "tunelem" za sekačku, u R150 SV a i jiných bývá poklop který brání tomu, aby vám tráva létala na nohy. V tom případě... celý příspěvek > |  | Chci si koupit sekačku, prosím poraďte, 5.3.2010 Dobrý den, bohužel jsem váš dotaz dostal až dnes, to víte nejsem tady on-line. Ale k vašemu dotazu. Píšete, že máte podrosty z kořenů. Pokud to jsou mladé dužnaté výhonky a budete mít sekačku o dostatečném výkonu (cca 6 koní /2,7Kw), není se čeho... celý příspěvek > |  | Husqvarna W 53 CSB, 19.2.2010 "Ak si pozriete daný typ kosačky prídete na to že nemá plechový stelet, stačí si to pozrieť a možno aj prečítať"
Pane naučte se číst v první řadě vy sám :
"S krytmi z pevného plechu ošetřeného proti korozi a výkonným motorem"!
Pro ty co nevěří... celý příspěvek > |  | Husgvarna 346xp, 14.2.2010 Jó a pukud by jste chtěl něco jiného podívejte se na HQ 365 nebo 353. To jsou pily bez Xp motoru, ale dříči. A 365 má i větší výkon než 357, ale jenom o 0,2Kw. |  | Husgvarna 346xp, 14.2.2010 Dobrej, mám jí také, sice jenom rok ale zatím velká spokojenost, Stromy jsem s ní kácel i o průměru 80cm a v pohodě. Dokonce mě na porvé překvapilo jakým fofrem to vzala. Ale je určena spíše na menší průměry a odvětvování (14500 ot/min.). Ale mohu... celý příspěvek > |  |
|  | Husqvarna W 53 CSB, 14.2.2010 Vážený pane, píšete :"do horských podmínek", myslím, že jste zvolil dobře protože do takového terénu potřebujete sekačku s tlakovým mazáním! Pokud by jste vzal sekačku s roztřikem tak ji zadřete. Nemusíte ale brát model s výpínámím nože... celý příspěvek > |  | Sekačka z OBI, 29.1.2010 Tak samozřejmě, že máte pravdu, že by se ten výčet položek dal ještě rozšířit. K tomu startování, jak jsem zmínil tu automatiku, je vhodná i pro ženy, protže nemusí dávat sytič (Honda) nemusí nasávat benzín primerem a čip který to řídí... celý příspěvek > |  | Sekačka z OBI, 29.1.2010 Kouknul jsem na váš příspěvek Mirku a vy jste ten typ co mu je jedno jak trávník vypadá, vy to chcete mít co nejlevnější a navíc je vám jedno jak se u toho nadřete, sekačka za 1400,-Kč nemá pojezd, pochybuju že není elektrická, tudíž nemá výkon vyšší... celý příspěvek > |  | Sekačka z OBI, 29.1.2010 "po sezoně očistit od trávy" - očistit od trávy po sezoně je pozdě!! Sekačku je zapotřebí očist po každém sečení a to z několika důvodů :
1. necháteli tam nalepenou trávu, tak se zní uvolňují kyseliny, které vám naleptávají skelet a tím... celý příspěvek > |  | Sekačka z OBI, 29.1.2010 8.Nastavení výšky sečení- nejběžnejší bývá centrální nastavení vyšky sečení, které má tu výhodu, že jednou pákou nastavite všechny čtyři kola najednou (u pravidelně udržovaných zahrad dostučující).Předností zvlašť nastavitelné přední a zadní nápravy... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|