|
Pila na špalkování, 29.1.2015 Bacha, tečka či adresa mnoho neznamená. Klidně to může vyrábět továrna na zakázku. Stejně jako světlomety pro Škodovku nevyrábí Škodovka. A také to neznamená, že to je špatná pila. |
|
Pila ktera vydrzi, 24.1.2015 Díky:-) |
|
|
|
Pila ktera vydrzi, 24.1.2015 Neodvětvuju a pružiny zatím drží-alespoň mi to tak přišlo z diskuzí, že si na to hlvaně stěžovali. Prostě se větve nesmí sekat
Ale zajímalo by mě co se všechno změnilo při tom faceliftu. Proč tam nepasuje starší spojka? Jiný rozměr? |
|
Pila ktera vydrzi, 24.1.2015 Nejde o to aby "profi pila vydržela neprofesiální použití". Nýbrž opačně! Aby farma farma vydržela profi zápřah |
|
Pila ktera vydrzi, 24.1.2015 NO jo, je to pech :-) Ale hodně s ní špalkuju a to je větší záhul... |
|
Pila ktera vydrzi, 24.1.2015 Mám starou, původní hranatý 3/8". K nové zatím, bohužel, nemám důvod. Stále drží, funguje jak má... :-(
|
|
Pila ktera vydrzi, 24.1.2015 Já mám pocit že ta.325" se začala dávat kvůli nižší ceně. Aby se jim líp prodávala. Já mám 3/8" a je to naprostá pohoda. Moc nerozumím že nejde přehodit prstýnek-on je v celku se spojkou? Spur místo rim? To by mě asi mrzelo. |
|
Pila ktera vydrzi, 24.1.2015 Ne ne, já mám právě tu 560. Koupil jsem jí před pár lety na webu pří mo tady v ČR ale ta firma jí už neprodává. 562 se mi tolik nelíbí, je moc hrbatá. A delší lištu nepotřebuju (maximum je 61cm -to stejně nevyužiku). Hranatý řetěz...
Ty... celý příspěvek > |
|
Pila ktera vydrzi, 24.1.2015 Původně 560XP byla pro evropskýtrh, 562XP pro USA. 560 má 38cm lištu, řetěz 3/8" (ale jsou prý i jiné kombinace řezné soupravy-jednu dobu snad i s 0,325")+malé uchycení lišty.
562 má větší vzduch filtr a tedy i vyšší kryt (z profilu je hrbatá... celý příspěvek > |
|
Záměna řetězu, 19.1.2015 Pokud nejsou oba řetězy pravidelně netočíte na pile a nejsou stejně opotřebené taky bych se taky přimlouval za novou řetězku. Vytahaný řetěz udělá větší vůli v řetězce a ta pak rychleji poškodí i druhý řetěz.
Je ovšem otázka jak často... celý příspěvek > |
|
|
|
Brambory hnijí ve sklepě, 15.1.2015 Natučené...? |
|
Jakou motorovou pilu?, 14.1.2015 Také považuji Jonsered za velmi kvalitní. NEdivil bych se kdyby byly lepší než Dolmar. A pořád se dají koupit. Věřím že dnes není problém ani oprava. Tedy pokud nejste profík a nepotřehujete do druhého dne vyměnit nový válec nebo píst. A pokud profík... celý příspěvek > |
|
Jakou motorovou pilu?, 12.1.2015 A co pily Jonsered? Považoval jsme je za slušné (dcera Husqvarny, klasická konstrukce pily). Sice teď postupně ruší (nebo už zrušili?) zastoupení v ČR ale koupit se dají, opravit to dokáže každý servis, náhradní díly jsou k sehnání nebo stejné jako u... celý příspěvek > |
|
Jakou motorovou pilu?, 11.1.2015 Dík. Mám taky 560 a funguje bez problémů. Tak jsem napřed nechápal. Na fotce nebyl vidět ten zlom plechu. Pěkná ptákovina... |
|
Jakou motorovou pilu?, 10.1.2015 Díky za vysvětlení :-) Nebylo mi jasné o čem je řeč...
Jestli mluvíte o tom černém gumovém oválném těsnění na výstupu mazání lišty umístěném těsně nad uchycením lišty, tak od pohledu naprosto stejně jsou řešené i profi HQ pily. Gumová příruby,... celý příspěvek > |
|