|
Výroba filtru, 3.5.2011 Hned som si spomenul na moj test. Plastova bednicka na ovocie a do nej dvojmo biela zakryvacia netkana textilia na zahony. Do toho hnat vodu, takto sklonene, nech bordel steka a necha aj cistu foliu. Je to jemne a dost rychlo sa to zapcha inak ok. |
 |
Sadíte už ven rajčata a papriky?, 2.5.2011 Obcasny dazdik je fajn, ale ak pride 10 st a bude liat 5-7 dni je to na...
Skusal uz niekto igelitove "prsiplaste" pre rajciny: Bezne ich aj komercne predavaju. Mozno by to bol jednoduchy spoob prevecie. |
 |
|
 |
Tragédie jménem Monília laxa, 2.5.2011 Je mozne ze sa stromky na to casom adaptuju, inymi slovami chytia nejaku imunitu? |
 |
Pleseň v komposte, 28.4.2011 ...nic sa nedeje. Zahadzte to hlbsie do kompostu ak vam to vadi. Plesen pomoze rozlozit odpad. |
 |
Komplexne hnojivo bez fosforu, 27.4.2011 Poradte komplexne hnojivo aj s mikroprvkami bez obsahu fosforu, radsej mensi obsah dusika, lepsie v dusicnanovej forme. Ma to byt pre vodne rastliny a do akvarka....za rozumnu cenu. |
 |
Hojivo Travin, 26.4.2011 travin odvodene od slova travič, otráviť... |
 |
Sadíte už ven rajčata a papriky?, 26.4.2011 Pred dvoma rokmi to bolo podopbne. Pekne pocasie vysadba rajcin, potom dazde a choroby. Treba teraz po dazdoch striekat? |
 |
Likvidace vláknité řasy - Perkarbonát sodný, 26.4.2011 Pozicajte od firmy jazierkovy vysavac a urobte jarne upratovanie. Potom sa situacia zlepsi. |
 |
Moniliový úžeh, 26.4.2011 Po tychto dazdoch asi budem striekat. |
 |
Rajčata - poradíte?, 21.4.2011 je to burina, ktora caka na svoje pocasicko!...nebudete stacit vytrhavat bocne vyhonky. |
 |
|
 |
D-test, 21.4.2011 Nazov firmy je podobny tomu z novych zamkoch (Elektrosvit nove zamky)... a ta dalsia tu nebudem uvadzat ale zalozili ju dvaja pani Packard a Hewlett? Inak prijemne sviatky a vsetkym vsetko naj... |
 |
D-test, 20.4.2011 Isteze, ale niekedy poznat, ze firma urobila vyrobok na to, aby fungoval o nieco dlhsie ako zarucna doba. Mam multifunkcne zariadenie tlaciaren scanner a kopirka, ktore ma 2 roky. S drivermi pre najnovsi windows 7 nefunguje komplet, netlaci... celý příspěvek > |
 |
Kdy postřik proti přezimujícim škůdcum, 18.4.2011 Palo, chapem vase obavy z chemie. Latky pouzivane ako insekticidy ci fungicidy nie su zrovna zdrave... ale nastastie rozsiahli vedecky vyskum v tomto obore vyselektoval take latky, ktore zatazuju prostredie co najkratsi cas. Po urcitom case sa... celý příspěvek > |
 |
Řasa v jezírku teď na jaře, 18.4.2011 Tiez som vyskusal dat nejake to zrnko K2SO4 do strku k rastlinkam... nic moc..., ale neskor mozno na to pojdem viac systematicky! |
 |
Kdy použít vertikutátor?, 18.4.2011 Cez vikend som si pozical vertikutator a spravil tuto robotu. Bolo to po 2 sekani, kedze som ho pozical az teraz.... bol som dost prekvapeny, Co sa tyka starej travy, skoro nic. Iba ubohy asi pol kosa, aj to zelenej vytrhnutej travy z asi 2,5... celý příspěvek > |
 |