Příspěvky uživatele - 45.242

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kompostér - který, proč a na co užít kompost?, 3.5.2009
Tazatel je "začátečník" a už ho nebaví pořád čuchat ten kouř z ohně? Anebo tazatelův dosavadní "kompost" vypadá jako uschlá hromada větví, listí a trávy, v níž se hromadí klíšťata a jiné breberky? Tazatel je z Prahy? Tazatel chce... celý příspěvek >
Jak rozšířit trávník bez setí nových semen?, 3.5.2009
Tak tohle mi příjde jako velmi dobrý nápad. Jednoduchý, nevím proč mě samotného nenapadl :-) Vždyť takhle se přeci zakládá trávník i profesionálně. Vezmu drny od plotu (tam nebude vadit, že chybí 500 x 10 cm trávy a napíchám to 10 cm od sebe na ty... celý příspěvek >
Dobrý den, tak na kousek otázky jste mi odpověděla - z kompostu budu mít hlínu. Já zas našel informaci, že kompost z komposteru je hotový za 4-10 týdnů - takže jsem se rozhodl, že do toho půjdu (asi se to vyplatí mít 4x za sezónu 400 litrů kvalitní... celý příspěvek >
Jak rozšířit trávník bez setí nových semen?, 3.5.2009
Dobrý den, lze nějak z konkrétního typu trávy zjistit, jaká vyška sekání a jak časté by mu vyhovovalo? Ja vycházím pouze z návodu od sekačky, kde píšou, že by se nemělo sekat více než 4 cm trávy na jedno sekání a zároveň ne více, než půlka trávy. Je... celý příspěvek >
Jak rozšířit trávník bez setí nových semen?, 26.4.2009
Tak to jsem právě potřeboval vědět - jestli tomu pomůže spíše trávu posekat a nechat na místě anebo nechat vykvést - nechám to tedy vykvést. (někde tady na foru ale zase psali, že pokud se chce, aby tráva "zhoustla" měla by se seknout co... celý příspěvek >
Dobrý den, ty místa, která bych chtěl zatravnit, jsou spíše takové "holiny" kruhového a šiškovitého tvaru - například kolem ohniště, kolem záhonu z okrasnými květinami apod. - prostě místa s větší zátěží - chodí se tam častěji a asi se tam... celý příspěvek >
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli je možné trávník rozšířit "přirozenou" cestou rozšiřování z již zasetého trávníku? Mám totiž na části zahrádky celkem hezký trávník, ale v jiné části pozemku (přes který se chodí a vyvíjí se různé... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika