Příspěvky uživatele - 91.21

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Doporučte strunu, která se nespéká, 8.9.2008
Místo struny lanko, ještě by mne zajímalo jaký sečete porost?
Doporučte strunu, která se nespéká, 7.9.2008
Používám Křovinořez Stihl a s tímto jsem se ještě nesetkal, větší problém vidím v tom že se přehřívám já sám.
postupné dozrávání sklizených rajčat, 29.8.2008
To už sklízíte nedozrálý rajčata?Já sklízím až když hrozí první mrazíky, dám domístnosti přikreji utěrkou a za 10 dnů jsou.Do Vánoc?Tak to semě nikdy nepovedlo.Zkoušel jsem i celý rostliny.
Slimáci, 13.8.2008
Co dělají slimáci v luskové zelenině?To snad jsou škůdci ne?
Nakládání paprik, 13.8.2008
Paní Olino děkuju za vysvětlení, vyzkouším v menším množství, ještě k tomu sladidlu.Které ze sladidel nemá takovou"pachuť"jako cukerin?
Nakládání paprik, 11.8.2008
V tom návodu je 50 tablet cukerinu, to je snad blbost ne?
pěstování jahod v sudu, 3.8.2008
Kdysi jsem to zkoušel ale nic moc.Zem v sudě se slehala a rostliny které byly z boku se zatahovaly, ty co byly nahoře tak rostly jakštakš.Myslím že z důvodu místa je výhodnější takzvaná pyramyda, tam jsou výsledky dobré.
kapusta, 21.7.2008
Zelí v čalamádě zhnědne od octa, musí se použít bílý ocet, kyselina citronová je "jinak" kyselá ale je to věc chuti.Např.křen ošetřený kyselinou citronovou zůstává bílý ale je kyselý což mě třeba vadí.
Jak na škvory, 13.7.2008
Že by škvoři žraly broskve s tím se ještě nesetkal, já je na broskvi naopak udržuju aby vyžíraly mšice afunguje to ale trochu opožděně.Škvoři se musí někde zdržovat to se musí najít.Nebo pochytat např. do kusu zmačkaný pytloviny a vysypat... celý příspěvek >
Astry - vadnou na záhonu, 5.7.2008
Nemáte v blízkosti aster použitu mulčovací kůru, mně takto jednu sezonu odešly astry a cynie.
Co s cuketami?, 5.7.2008
Zkuste ještě slepice.
Mšice a jak na ně, 5.7.2008
Přidám taky něco.Týden den co den jsem umýval papriky mýdlovou vodou, nechtěl jsem použít chemii.Mšice byly pořád, málo ale byly.Nakonec jsem použil Mospilan a je pokoj a na paprikách po třech dnech je vidět jak ožily.Udajně Mospilan podporuje rozvoj... celý příspěvek >
Bývalý septik jako nádržka na deštovou vodu, 3.7.2008
Děkuji za odpověď.Já toto v podstatě věděl ale nedokázal bych to tak popsat a doufám že si vemou poučení ostatní co toto čerpadlo tak prosazují.
Bývalý septik jako nádržka na deštovou vodu, 2.7.2008
Jak se chová Malyš(jakekoli membránové čerpadlo) když mu omezíte výtlak např.roztřikovačem, když se tu tak doporučuje?
modrá skalice, 29.6.2008
Jestli jde o nadzemní část natřel bych to prostě rospuštěnou skalicí třeba nasycený rostok, hlavně několikrát.
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika