Příspěvky uživatele - 186.113

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Tak co, už zmrzli?, 14.1.2009
Už jsem o tom také přemýšlela. Ty mrazy jsou již dost dlouho a zem je také promrzlá. Doufám že je to pořádně zasáhne, ale to si přejeme asi určitě všichni. Snad to taková invaze jako vloni nebude, ale nezbývá nic jiného než počkat na jaro a pak... celý příspěvek >
Přezimování - kopretinovec, oleandr, 14.1.2009
Oleandr by se neměl stříhat, jelikož má poupata již nasazeny. Já odstraňuji jen odkvetlá květenství. Jinak stříhání mu nevadí, ale letos vám nepokvete. Jestli ho máte jako pokojovku doma tak by mu asi ten střih nevadil, ale jestli ho máte někde v... celý příspěvek >
Truhlíky v zimě, 9.12.2008
Já mám doma v proutěných květináčích kytky i když je v květináči igelit, dám do něho misku a do toho teprve kytku. Možná by bylo dobré na zimu celý truhlík obalit třeba nějakou jutou. Myslím si, že ten truhlík nemáte tak veliký, aby nepromrzla... celý příspěvek >
Myrta - proč stále meduje?, 9.12.2008
Zkuste to postříkat nějakým postřikem na škůdce např. Mospilan. Podle těch mravenců to vypadá na mšice ale podle té lépkavosti na molice.
Nahořklé maso z nové udírny - guma, těsnění, 27.11.2008
Pane Miloši díky za odpověď. O zdravém - nezdravém uzeném to vím, ale když je to taková dobrota!  Už při té vůni se mi zbíhají sliny. Člověk nemůže pořád koukat na zdravou výživu. Já si říkám, že jsme tady jen na procházce, tak si můžeme občas... celý příspěvek >
Nahořklé maso z nové udírny - guma, těsnění, 27.11.2008
Můžete mi prosím sdělit co je to Praganda? My maso obalujeme pouze v soli s cukrem a naložené to máme tak 4 - 5 týdnů, podle venkovní teploty. Zabijačka je v zimě. Dík.
Holoubek, 26.11.2008
Hrdlička to podle vybarvení nebude. On je celý šedivý a má pouze černé proužky na křídlech. Peří načepýřené nemá. Dnes ráno seděl na krabici, ale už se nenechal chytit a odskákal k sousedům na balkon. Jestli žral nevím, já jsem ho neviděla. Jsem doma... celý příspěvek >
Holoubek, 25.11.2008
Včera večer jsem našla na schodech domu holoubka. Seděl tam klidně a nechal se chytit. Připadá mi velikostí, že není ještě úplně dospělý, ale mládě to také není. Má už normální peří. Vzala jsem ho domů. Nemůže asi moc lítat a připadá mi, že je... celý příspěvek >
jak na vosy, 20.11.2008
Já mám 2 stromy Ontaria, ale vosy mi na ně nejdou. Vybírají si letní nebo podzimní odrůdy. Ontário je zimní jablko a na stromě je ještě kyselé. Jsou to opravdu vosy? Ale nevím co by to mohlo být jiného. Petlahve jsem použila poprvé. Některé s pivem a... celý příspěvek >
Nahořklé maso z nové udírny, 20.11.2008
My máme udírnu z dvouplášťového plechu. Švagr ji kdysi udělal jen z jednoho plechu, ale to nešlo vůbec vyhřát, tak ji musel zateplit a přidat druhý plech, Čím to zaizoloval se už bohužel nedovím. Zkušeností moc nemám, ale případá mi, že máte moc... celý příspěvek >
použití dřeva na uzení nebo grilování, 20.11.2008
Já používám pouze dřevo z ovocných stromů (třešeň, švestka, jabloň) a kůru dávám pryč. Kde nejde oddělit, tak ji tam nechám, ale to jsou jen zbytky.
Phalaenopsis - jak ustřihnout stvol?, 6.11.2008
Mám ji asi 3 roky. Já ji jenom mírně zalévám, 2-3 lžíce asi 2x do týdne. Zalévám převařenou a studenou vodou co mi zbyde ve varné konvici. Mám ji v původním substrátu, ale ve dvou miskách. V první větší misce mám keramzit s vodou a na tom misku s... celý příspěvek >
Ontario, 3.11.2008
Pane Josefe, děkuji za radu. Je rozhodnuto, zůstanou tedy oba stromy, abychom měli každý rok. Nám chutnají a skladovatelnost velmi dlouhá. Díky zachránil jste ji. K hostovi 11.1 Nejsem žádný odborník, ale těch jablíček se musím zastat.Na stromech... celý příspěvek >
Ontario, 31.10.2008
Stromky prodávají také ve školce v Kuklenách. Já jsem kupovala stromky v ulici Na Okrouhlíku. Je to naproti novému terminálu autobusového nádraží. Ze silnice to není vidět je to za zdí a vchod je naproti mateřské školce. Stromků tam měli dost, ale... celý příspěvek >
krysy a podobna havet, 22.10.2008
Zkusím vám popsat boj mého otce s krysami. Rodiče dávají slepicím namočený chleba a zbytky z kuchyně do velkého pekáče. Nejvíce žrádla se ztrácelo přes noc. Otec prostor pod kukaněmi zadělal pletivem s většími oky tak, aby tam nemohly slepice, ale... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika