Příspěvky uživatele - 53.50

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Okrasné kačeny na zahradě, 29.1.2009
Vypadá to, že promluvila fakta. Ještě jednou držím palce a nenechte se odradit. M.R.
Úvahy před řezem i po něm, 29.1.2009
Dík a jako ve většině případů s Vámi souhlasím, pane Vysloužile, ohledně různorodosti názorů na fóru. M.R.
největší novinky v gladiolech pro tento rok, 29.1.2009
Věřím Vám to beze zbytku, Miroslave. Sama za sebe dávám přednost tomu, co mi lahodí před hitem. Ale i ty žíhané jsou hezké... ale asi u mě záleží víc na zabarvení než na žíhání a bohatosti květů. Nemáte tam nějaký hit v "mých barvách"?... celý příspěvek >
Když ale popojedete zpět a podíváte se na prosincové obrázky, uvidíte, že Gaia tam byla mým favoritem. Asi jsem na ty barvy přímo "ulítlá", což mě nikdy nenapadlo. M.R.
Ale ne, pane Z.E.-Radouši. Brala jsem to tak, jak jste chtěl, aby to vyznělo. Skutečně. Pokud má reakce nevyzněla úplně jako "sebesranda", nebylo to mým úmyslem. Možná jsem to napsala neobratně. Ty úvahy jsem brala ve stylu-mám to uhlí... celý příspěvek >
kaštan jedlý, 29.1.2009
Zadajte do vyhledavače. Několikrát se zde už probíral, určitě se v oněch vláknech něco víc dozvíte. M.R.
Broskvoň v biozahradě, 29.1.2009
Wimpi, Vy jste ale provokatér!  :-))  Po krásně sytě zelené travičce bez jakéhokoliv chemického ošetření -trávy i okolí- se můžete projít a v případu, kdy se Vám z neznámého důvodu dostane do půdy pod ní úžasný roztoč sametka podzimní, Vám... celý příspěvek >
Mně se zase líbí "Nered". Je takový krásně "čistý". M.R.
Tedy pánové!? Uvažujete a myslíte téměř jako "lenoši". Tak proč to vůbec děláte? Sama taky nevím, proč to dělám...,ale dělám. Už jsem opustila ve svém věku "-cet". Loni jsem pořídila teleskopické nůžky, kam nedosáhnou ze země,... celý příspěvek >
Krmítko pro ptáčky, 21.1.2009 Obsahuje fotku
Rovněž jsem se opičila a krmítko z plastových talířů a lahve už u nás visí taky. Ani se kvůli houpání a kývání zabezpečovat nemuselo. Sýkory a teď už i zvonci vyzobnou slunečnici, usednou jinde, spořádají ji a zase přiletí zobnout. Přidávám... celý příspěvek >
Co je to za rostlinu? - Hortenzie, 21.1.2009
Chybička se vloudila-dokonce 2- a tak se mi podařilo snímky odeslat až teď. Ještě jsem zaměnila pořadí. Pnoucí hortenzii hlídá "Vendelín" a velkolistá je až druhá. M.R.
Myrta v zimě, 21.1.2009
Podařilo se mi ony "WC" myrtičky zvěčnit, tak jsem je výše přiložila. M.R.
Co je to za rostlinu? - Hortenzie, 21.1.2009 Obsahuje fotku
Přidám ke svému příspěvku z 11.11.08 foto hortenzie velkolisté-hydrangea macrophylla zasazené 3 roky na záhonu. Tak teď je tam třetí zimu, která je trošku chladnější než dvě předchozí, myslím, že se jí ale ve sněhové peřince, kterou jsem trošku... celý příspěvek >
Kryt na bazén, 20.1.2009
Jirka to upřesnil správně. Plachta je přes okraje bazénu ven a "vyšponovává se" naplněnými -u nás vodou- PETkami zavěšenými za háčky z krytého drátu. Bazén je taky na chalupě. Výše jsem psala, že používáme tepelné čerpadlo, které se zapne... celý příspěvek >
Myš pod podlahou, jak na ni?, 14.1.2009
Ten zvláštní nasládlý smrad z rozkládajících se myší je opravdu "prima". Když jsme koupili starou zříceninu, coby chalupu, jednou jsme přijeli a ten smrad tam byl. Nemohli jsme přijít na to, co to je, z čeho to je ani odkud. Až asi za 14... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika