Příspěvky uživatele - 224.8

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Bruska na řetěz - Sharks vs. Einhell, 23.11.2008
Zatím mám elekt.Black-Decker to je užší řetěz ale do konce týdne budu chovat Dolmara a ten bude mít řetěz asi jiný.J.Š.
Bruska na řetěz - Sharks vs. Einhell, 23.11.2008
Prosil bych pana J.S. jestli by my sem nenapsal úhly na tvrdé a měkké dřevo a jestli po dřevě je to stejné.Zrovna jsem si přivezl a zprovoznil SKS 85E(i s kovovým dorazem) a nabrousil si zkušebně starý řetěz a jde to super a vůbec nepálí. S díky... celý příspěvek >
Parts list, 20.11.2008
Kam se ztratily ze stránek husqvarny parts listy, nemohu je nikde najít. Potřebuji IPL na křovinořez H245R.Můžete někdo poradit kde hledat nebo poslat? Děkuji   S.SM@seznam.cz
Dolmar PS-45/35, 16.11.2008
Na internetu sem četl na jedněch stránkách, že nabízeli tuto pilu jako profi, protože profi je prý od 45ccm nahoru a tato pila má 45.1ccm.Není to nějaká blbost?
A co Komatsu Zenoah, 14.11.2008
Je to Japonec, je ale kvalitní?
jakou popínavku vybrat?, 16.10.2008
Tak jsem se tu zase po dlouhé době dostala a zírám co se tu vše probírá. Díky těm co mi poradily, určitě něco využiju.Jenom se chci ještě poptat k tomu brslenu, protože jeden mám na zahradě a rostě tedy dost pomalu, ale to bude zřejmě jiný druh,... celý příspěvek >
nedozrálá rajčata - co teď?, 16.10.2008
Tak to tady pročítám, protože mám stejný problém. Ale asi zkusím ten tip s těmi kořeny a pověsit do stodoly, jen jestli je to jedno či kořeny dolů nebo nahoru?
Šednutí slupek jader vlašských ořechů, 15.10.2008
Plodící mladý (cca 5 let) vlašský ořešák má v letošním roce neobvyklé zbarvení jader. (šedé, někdy   zelené). Slupka skořápky je černá a přirostlá ke skořápce. Prosím o radu, zda jsou jádra jedlá a jak nepřirozené zabarvení odstranit.... celý příspěvek >
Durman, 12.9.2008
Ahoj prosim o radu: muze stat durman venku i kdyz je 0stupnu?
střih ročních buků, 10.9.2008
Díky za radu. Počkám tedy do jara.Sysa
střih ročních buků, 9.9.2008
Buky máme zasazené jako živý plot. Jedna strana je stará 5-6let a první tři roky jsme nestříhali a je v postraních řídký co se týče větví, tak jsem si myslela, že by se měly ty buky co jsme vysadili loni na jaře už raději střihnout právě kvůli... celý příspěvek >
střih ročních buků, 9.9.2008
Jak často se zastřihují roční bučky? Díky Sysa
jakou popínavku vybrat?, 8.9.2008
Poradil by mi prosím někdo jakou popínavou rostlinu či něco jiného použít na zakrytí el.kapličky, příp.i popelnice. Chtělo by to možná něco co nepřitahuje hmyz, protože se to nachází u vstupních vrat, ale aby to bylo dekorativní. Je to strana na jih,... celý příspěvek >
Skvrny na listech jabloní, 15.7.2008
Moc dekuji za identifikaci choroby. Potvrdily se moje obavy. Ale nevim ted, jak postupovat, abych stromu pomohla. Jake postriky a kdy pouzit, ci zda je nejaky jiny zpusob? Jeste nikdy na tom nebyl tak spatne ( zakrnele listy, hole... celý příspěvek >
Sundavillea Red - pěstování, 12.7.2008
Ahoj kytičkářky! Sundavillku mám už třetím rokem. Na jaře ji normálně zasadím do záhonu a na zimu ji dám ve velkém škopku i s balem do verandy. V zimě je tam opravdu chladno, třeba i pět stupňů. Občas zalévám. Sice listy a výhony zasychají, ale... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika