Výsev neúspěchy
|
|
|
|
 |
 |
|
Milan HP - Diamantový Zahrádkář (3046) - 208.138 (?) 14.3.2023 13:19
Zbytečná péče. A nejste náhodou vy ten, co chce určovat, co se tady může anebo nemá psát? S tím už jsem vás jednou poslal do háje. Nestačilo to?
Milan HP
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 189.109 (?), 14.3.2023 13:45
Ehm, evidentně jste to právě vy, kdo se že všech sil snaží určovat, co se sem může psát, když tu nepochopitelně napadáte diskutujiciho za to, že vám poradí, jaká zásadní data vám schází pro vedení diskuze, která by mohla tazatelův problém vyřešit Pán má pravdu, nejste nic jiného než narcis.
|
|
 |
|
 |
 |
|
Milan HP - Diamantový Zahrádkář (3046) - 208.138 (?), 14.3.2023 16:52
Aha, tak to jste byl vy, kdo tady kdysi cenzuroval příspěvky. Omlouvám se tomu pánovi před vámi za křivé obvinění.
Co vás opravňuje k tomu, abyste, zcela mylně, pitval moji osobnost? Jsem snad vaše zahrádka? Hádejte se o tom, co píšu, argumentujte, vyvracejte, raďte. Ale charaktery přispěvatelů nechte laskavě na pokoji.
Milan HP
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 60.109 (?), 15.3.2023 12:54
"Co vás opravňuje k tomu, abyste pitval moji osobnost?"
... napsal ten, který před pár hodinami napíše : "pokud nepočítám vaši radost z toho, že někoho "sjedete". Milan HP"
Žádná sebereflexe? Pořád nic? Pořád nedochází?...
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 19.6 (?), 15.3.2023 13:03
60.109: jestli nemáte radu pro tazatele, který založil vlákno, tak tu netravujteb
|
|
 |
|
 |
 |
|
Milan HP - Diamantový Zahrádkář (3046) - 208.138 (?), 15.3.2023 13:23
Víte co, já už jsem se rozhodl, že s anonymy diskuze nepovedu, pokud se nebudou týkat zahrady. Od toho tu nejsem.
Milan HP
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 60.109 (?), 15.3.2023 14:32
... řekl anonym Milan HP.
A proč nám tuto informaci sdělujeme, místo toho, abyste to skutečně provedl?
Zdraví anonym Pavel.
Tak teď už diskutovat můžete, teď už anonym nejsem.
Uz je to lepší, nebo jste si stále neuvědomil, jak absurdní je ohánět se anonymy?
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
Milan HP - Diamantový Zahrádkář (3046) - 208.138 (?), 16.3.2023 23:12
Pro pana 81.144. Tak jsme snad už správně.
Jasně, jedno semínko nemá význam. Pro mne ale je záhada, jak by mohla být veškerá semínka, řekněme "deaktivována"? Stáří, tedy expirace, to není. A expirace je vždycky redukovaná. Odkud je máte? Myslím tím, zda nemohla projít rentgenovým zářením při cestě přes hranice či podobně. To by je asi zabilo totálně, i když ne nutně všechna. Mohl substrát či buničina vyschnout? Ale ani to by je nezabilo všechny. Stalo se mi to, tedy u rajčat, ale poměrně dost jich přežilo.
Vydržte ještě chvíli, třeba po tom prvním budou následovat i další. A neříkám to proto, že bych chtěl mít "pravdu" za každou cenu. Spíš jen proto, že mi to přijde divné, že by celá várka byla sterilní.
Milan HP
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 81.144 (?), 17.3.2023 7:15
Z ciziny poslaná nejsou a co je mám v té krabičce na ubrousku, vyschnout to taky nemohlo, v substrátu byly zase v igelitovém sáčku. Stalo se mi to třeba i s okrasnými rostlinami, že nevylezlo vůbec nic. Ale třeba u citronové trávy už v návodech je uvedeno, že má malou % klíčivost a ta světe div se vyrostla celkem v pohodě. Jedině že by záření bylo u nás doma... a nebo nějaké ty geopatogenní zony...
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 141.165 (?), 11.4.2023 14:22
K té majoránce - stačí vysypat na povrch vlhkého substrátu, přisévala jsem do truhlíku, klíčí. Asi jste měl špatný sáček.
|
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
|