Začíná dozrávat Pozzano F1. U této impozantní a plody neuvěřitelně obsypané rostliny se s obdivem zastaví každý návštěvník mé zahrady. Je s podivem, že tohle nádherné rajče postrádá jakýkoliv náznak rajčatové chuti. Použiju ho na sušení a chuť dodám.
Teta Jana - Stříbrný Zahrádkář (289) - 240.162 (?),21.7.2017 7:33
Začíná dozrávat Pozzano F1. U této impozantní a plody neuvěřitelně obsypané rostliny se s obdivem zastaví každý návštěvník mé zahrady. Je s podivem, že tohle nádherné rajče postrádá jakýkoliv náznak rajčatové chuti. Použiju ho na sušení a chuť dodám.
Teta Jana - Stříbrný Zahrádkář (289) - 148.29 (?),14.6.2018 8:47
Tento rok pěstuji opět rajčata podlouhlá a mám docela slušnou sbírku odrůd. Rostlinám se v tomto počasí daří báječně, mají spoustu plodů a začínají dozrávat.
Teta Jana - Stříbrný Zahrádkář (289) - 148.29 (?),20.7.2018 8:43
Rajčata hromadně dozrávají a to i ta, u kterých je napsáno, že jsou pozdní. Slušnou úrodu mají i rajčata podlouhlá a to mě těší, bude co sušit a v zimě si na čem pochutnávat. Pět kilo už mám usušeno.
Teta Jana - Stříbrný Zahrádkář (289) - 148.29 (?),23.7.2018 9:55
Jersey Devil je ideální odrůda na zpracování, je hodně masitá a obsahuje jen minimum semen. Pro mě je velmi důležitá i skutečnost, že netrpí černáním špiček. Dokonalé rajče na sušení a protlaky, obsahuje málo vody.