Rajčata 2023
|
|
|
|
|
|
|
Milan HP - Diamantový Zahrádkář (2879) - 208.138 (?) 3.3.2023 15:56
Ahoj Míro. Protože máme spoustu "společných znýmých" a já seju dřív (18.2.), můžu Tě poinformovat, co Tě čeká. Takto mi vyklíčila: Primabella 5/5 (loňská semínka), Apple Berry Red 3/3; Paoline 3/3; Gourmansun 3/3; Rondobella 3/3. Nebudu se rozepisovat o těch ostatních, ale Matka Příroda se zase letos postarala o to, abych neredukoval počty rostlin rajčat. Z 59 semínek vyklíčilo 55, tedy 93%. To je úžasný kontrast oproti paprikám 40/90, 44,5%.
No a takhle vypadají celkově.
Milan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 168.103 (?), 14.3.2023 19:43
Milane, máš krásné sazenice, radost pohledět. Mně letos nejdou, jak bych si přál. Sice vylezly, ale nějak jsem včas nepodchytil poměr světloxteplota a děložní lístky jsou na 5cm dlouhém stonku. Budu je muset při pikýrování utápět pěkně hluboko. Milane, nevím, jestli víš, jak to tu chodí, nám, co máme jméno, ad..min sčítá smáznuté příspěvky a když dosáhnou nějaké hranice, nevím, jaké, prostě dotyčného zab..anuje, v minulosti tu přispívala řada na slovo vzatých odborníků s jménem a ty tady začal nevybíravě častovat ano.nym, který nepravidelně měnil adresu, pokoušeli se s ním marně komunikovat a ad.m to pak několikrát všechno smáznul a už tu nejsou. Nerad bych, aby to postihlo i Tebe, to by mě mrzelo. Je třeba si dát pozor na jazyk a raději tu aroganci nechat být. W.
|
|
|
|
|
|
|
Milan HP - Diamantový Zahrádkář (2879) - 208.138 (?), 15.3.2023 8:39
Waltře, myslíš tu aroganci mých odpovědí, protože ve svých příspěvcích žádnou aroganci neshledávám? Ta je zcela úmyslná v reakci na urážky, kterých se mi dostává. Pokud by mne vymazali, tož děj se vůle Páně. Ale taky bych nerad ztratil s Tebou spojení. Opatření: 602476330. Navrhuješ, abych na ty provokace neodpovídal, pokud Ti dobře rozumím. Vlastně máš pravdu: ušetřím i čas. Ale asi to dá hodně sebeovládání při jejich drzosti.
Waltře, ale 5 cm stonky mám taky. A dokonce si myslím, že je to tak dobře, protože pak mohou jít hloubš. Což zase podpoří tvorbu kořenů. Udělal jsem něco zcela proti obecným zásadám: ještě v sadbovníku jsem je zalil NPK složkou Kristalonu zdravé rajče. Jen tak malinko. A stonky mírně zfialověly a začaly sílit. Jasně fosfor. Ne, já se experimentů nebojím. Hokus pokus mi sedí. Ale hlavně asi pomáhá to, že jim svítím.
Měj se.
Milan
|
|
|
|
|
|
|
host - 60.234 (?), 15.3.2023 10:04
Milane, sám přiznáváš svou aroganci v odpovědích. Zatímco urážka na tvou hlavu žádná nepřišla. Příkladem může být včerejšek - zkus napsat tu "urážku" v příspěvku, který poukazoval na scházejí časová data, aby bylo možné vést smysluplnou diskuzi, která by vyřešila tazatelův problém. To jsme moc zvědaví. Žádná urážka totiž nenastala. A po právu je pak totiž poukazováno na tvé nevhodné narcistické a arogantní chování. Zamysli se nad sebou, to skutečně není v pořádku.
|
|
|
|
|
|
|
Milan HP - Diamantový Zahrádkář (2879) - 208.138 (?), 15.3.2023 10:19
|
|
|
|
|
|
|
host - 28.103 (?), 15.3.2023 14:51
Když dotyčný člověk používá prohlížeč s VPN např. Opera, tak má promnělivou adresu IP. Takže pokud chce dotyčný jedince kydat hnůj, může to dělat i tak aby nikdo zde zúčastněných nevěděl o koho se jedná.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 81.144 (?), 15.3.2023 17:15
Přesně kvůli takovým lidem zanikl blog cz. Na jednu stranu si vedli svoje uhlazené deníčky a vzájemě se častovali superlativními pochvalami. Pak si ale nasadili virtuální roušku a registrovali jeden útočný blog za druhým a psali tam své plky... On totiž každý nemá koule nato aby psal všechny názory z jedné IP adresy a jednoho profilu... A pak třeba zjistíte, že ten největší hnusák je váš vlastní příbuzný, který objevil váš blog a štve proti vám jiné lidi a nebo naopak je povzbuzuje aby páchyli dobro... Fakt nevím, čeho se zase kdo chytl, že se mně nedaří vyklíčit semínko majoránky... Třeba lekníny jsem klíčil více než rok a prd z toho byl...
|
|
|
|
|
|
|
Milan HP - Diamantový Zahrádkář (2879) - 208.138 (?), 15.3.2023 17:29
A jak to vlastně dopadá s tou majoránkou? Jak dlouho už neklíčí?
Milan HP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|