Rajčata 2021
|
|
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
Milan HP - Diamantový Zahrádkář (3008) - 6.138 (?) 4.12.2020 11:17
Mirku, bude stačit Chef's Choice Orange? Tam na tom eshopu, kde chci objednávat, mají jen ten. A já nechci otravovat kámošova kámoše tím, že by musel objednat ze dvou webovek. Tedy jestli vůbec bude ochoten nám pomoct.
Milan HP
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
host - 60.21 (?), 5.12.2020 6:37
Díval jsem se na Totally Tomatoes a tam mají několik těch šéfů. Něco jsem viděl i na Park´s seeds. Mirku můžete tady napsat, jak se jmenuí všechny ty šéfovy rajčata? Rád si u tom přečtu.
Vladimír
PS.: Třeba i někdo jiný ![smiley smiley](/obrazky/smajliky/regular_smile.gif)
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
Mir - Stříbrný Zahrádkář (136) - 36.244 (?), 5.12.2020 9:16
Vladimíre, jedná se o 9-člennou sérii indeterminantních bifteků F1, z nichž 6 získalo cenu AAS, rok získání uvádím v závorce. Chef’s Choice: Bicolor (2020), Black (2019), Green (2016), Orange, Pink (2015), Purple, Red (2018), Striped, Yellow (2017). Viz AAS Winners
Zdraví Mirek
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
host - 60.21 (?), 5.12.2020 9:52
Opravdu po nich tak toužíš? Pokud Milan neuspěje, mohl bych něco zkusit u někoho v USA z Tomatoville. Už jednou mně vyřizoval nějaké přeposlání deseti dolarů na poštovné někomu jinému. Je dobré že má Pay Pal stejně jako já.
Vladimír
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
Milan HP - Diamantový Zahrádkář (3008) - 6.138 (?), 5.12.2020 11:39
Mirku, mají tam i ucelenou kolekci všech Chef's po 30 semínkách v pytlíku za 24,50 USD. Ale podle toho, co jsi psal, jsem usoudil, že to je příliš.
Koukal jsem na to taky a rozhodoval se, kde koupit. Ale vyšlo mi lepší Johnny's Seeds, protože nabízejí za přibližně stejnou cenu víc semínek toho, co chci já.
Milan HP
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
Mir - Stříbrný Zahrádkář (136) - 36.244 (?), 5.12.2020 19:25
Toužením bych to nenazýval, prostě mě zaujaly. Nechci však obtěžovat přátele přátel. Zůstaňme tedy při té jedné odrůdě. Celá série šéfů za 24,50 by byla fajn, cena je příznivá, a pokud by byly všechny sorty chutné, tak by to množství nevadilo. Bohužel zatím chybí osobní zkušenost alespoň s jedním šéfem.
Mirek
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
Milan HP - Diamantový Zahrádkář (3008) - 6.138 (?), 5.12.2020 19:51
Mirku, jestli tu kolekci chceš, máš ji mít. Klidně vezmu semínka z Totally Tomatoes. Pro mne to není nijak dramatický rozdíl. Zatím je to všechno otevřené.
Milan HP
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
Eva T. - Zlatý Zahrádkář (746) - 251.144 (?), 23.12.2020 10:09
Konečne sa mi podarilo dostať po dlhšom čase na túto stránku, neviem, čím to bolo, ale stalo sa mi to už druhý krát, prvý raz niekedy koncom leta asi na mesiac, potom som raz natrafila že to fungovalo, ake nič som nepridala, len som si prečítala nejalé zaujímavosti a za pár dní to znovu nešlo načítať až doteraz, keď som si tu zase náhodou klikla. Predsa sa tu čosi deje, len teraz nie je kedy moc vypisovať. Aspoň že za mňa dal ten zozanam Milan, ešt ho budem v januári upravovať. K ruskej odrode Komjatnyi Sjupriz (Room Suprise) - moc sa mi nezdá- rastlinka bola síce zo začiatku pekná, po presadení, ale začali žltnúť listy a mám podozrenie, že to bude zo semien, lebo sa takto správajú obe vysiate rastlinky, izolovala som ich a naďalej chátrajú. Zrejme ich zlikvidujem. Ostatné sú v pohode a niektoré už nasadzujú puky. Pridávam obr. z 19.12. 2020 Všetkýmrajčinofilo prajem pohodové vianočné sviatky a Zdravia, šťastia hodiny,
V kruhu svojej rodiny,
užite si spoločne,
krásne sviatky vianočné. Eva T
| ![](/obrazky/bod.gif) |
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
Milan HP - Diamantový Zahrádkář (3008) - 6.138 (?), 23.12.2020 23:28
Ahoj Evi. Vítej zpátky. Scházela jsi nám.
Máš je, jako vždy, výstavní. Jak to odhaduješ? Myslím první zralá z domova. Dřív nebo později než loni? Vzhledem k těm světelným podmínkám tady u nás, bych řekl, že později. Ale určitě ne o moc.
O mých trablech víš. Jsem zmaten víc než lesní včely. No, ono to nějak dopadne. Nicméně jsem jim nasadil růstová světla, která podporují květ.
Měj se.
Milan
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![zahrada.cz](/obrazky/bannery/zahrada_wp_603.png) |