Rajčata 2019
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
host - 69.65 (?) 11.2.2019 18:07
No vidím, že jich mate požehnane... tak hlavne aby dcera slib dodržela, to by bylo radosti, kdyby to sklízeni zbylo na vás.
Já obirání tech mrcku taky nesnáším, tak pestuju už jen odrudu Kalinka, ta mi chutná také, i když cherry jinak nejím.
Loni sem jí mela 3nebo 4 kusy a jeden pestovala ve stylu divoke rajče/omylem sem jej považovala za keřik, došlo k zamene cedulek/.No uroda byla velika, ke konci už sem to ani nesbirala, tak se to valelo všude.Takže letos očekavam milion rostlinek ze samovýsevu.
Kateřina Š.
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
|
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
Mr Bigggg - Diamantový Zahrádkář (3330) - 135.180 (?), 11.2.2019 18:14
Asi Vás zklamu. Opravdu nevím, která cherry jsou chuťově nejlepší. Když mám doma natrhaná cherry rajčata, tak je promíchám a beru si je tak jak mně padnou do ruky, prostě napřeskáčku. Tak mně chutnají nejlépe. Jedno je sladší, druhé kyselejší, jedno má tenší slupku, druhé je tužší na skus, atd. Ne že bych nepoznal, které rajče jím, ale chutnají mně takto všechny. Některá z nich jsem ještě nepěstoval (Odat Jahodo), některá u mne nebyla až zas tak úspěšná (Rubinka), ale to vše se může letos změnit. Mým oblíbeným je Goldkrone s jeho zvláštní chutí. Ještě jsem zapomněl na Datlo, které mně také chutná a budu ho letos také pěstovat. GTak to je vše, co dokáži napsat o chuti. Pochopitelně každý dáváme přednost jiné chuti.
Vladimír
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
Mr Bigggg - Diamantový Zahrádkář (3330) - 135.180 (?), 11.2.2019 21:59
Jen bych dodal, že nejlepší je vzkoušet najednou co nejvíce odrůd. Já bych možná nějaká zbytná semena měl.
Vladimír
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
host - 69.65 (?), 11.2.2019 18:07
No vidím, že jich mate požehnane... tak hlavne aby dcera slib dodržela, to by bylo radosti, kdyby to sklízeni zbylo na vás.
Já obirání tech mrcku taky nesnáším, tak pestuju už jen odrudu Kalinka, ta mi chutná také, i když cherry jinak nejím.
Loni sem jí mela 3nebo 4 kusy a jeden pestovala ve stylu divoke rajče/omylem sem jej považovala za keřik, došlo k zamene cedulek/.No uroda byla velika, ke konci už sem to ani nesbirala, tak se to valelo všude.Takže letos očekavam milion rostlinek ze samovýsevu.
Kateřina Š.
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
Eva T. - Zlatý Zahrádkář (746) - 129.206 (?), 15.2.2019 15:52
Dnes som letnila a otužovala vonku na slniečku asi 3hod. rajčiny- Gardenberry F1 má už prvé 3 plodíky.
Eva T.
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![zahrada.cz](/obrazky/bannery/zahrada_wp_603.png) |
|