Předpěstování ve skleníku - kdy začít

PP. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (6598) - 9.142 (?) 
22.1.2025 11:56

Mnoho otázek, lehce infantilní veršíky, málo odpovědí. To zajímá leckoho, ale je to na disertační práci. Na otázku "jestli" zní odpověď "ano". Ostatní některé zodpoví strýc Gůgl a nebo základní zahrádkářské knihy z minulého tisíciletí, jako například Zemědělská encyklopedie, nebo Kutinova "Naše zahrádka" a další následující. Vše nebo téměř vše je tam popsáno. Abych byl jaksi konkrétnější, z mých výzkumů plyne, že pro nevytápěný skleník je zásadní možnost akumulace tepla. A to je fakt velký probléma řešení nejsou jednoduchá.

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 91.196 (?), 22.1.2025 13:30

PP: Přiletěl dráček Mráčekcool? Splín si léčím např. písněmi Deep Purple, taková Soldier Of Fortune-to je balzámenlightened! Osvěžil jsem si definici internetového fóra a neshledal jsem závad, tedy občas sypu rýmů z rukávů, ba i z nohavic, kde se vejde veršů víca co bych to byl za chlapa, kdybych nebyl alespoň chvíli dětinoucheeky? Navrhované tiskoviny nemá každý po ruce, neživý automat taky nezná vše a proč se v tzv.okurkové, částečně oddechové době nepobavit šířeji? SPCH

walter. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1998) - 168.10 (?), 22.1.2025 14:39
Musím dát za pravdu panu PP. Ty nejdůležitější a roky osvědčené rady najdete v literatuře nebo v googlu. Přirozeně můžeme tady o sklenících taky diskutovat, nevím ale, zda se dobereme nějakých smysluplných závěrů. Každý od skleníku očekává něco jiného, každý najde pro výstavbu jiné místo, výrobců skleníků je také mnoho, i umístění v republice má na výstavbu vliv, taky jestli skleník stojí na rovině nebo ve svahu.Já jsem poměrně na jihu a zimní podmínky tu bývají přívětivější, než na vysočině nebo na severu země. Sám jsem se rozhodoval pro skleník a vybíral ho asi 10 let. Chtěl jsem co nejvíc muziky za málo peněz. Pořídil jsem co bylo ve slevě, to byl ze ZD Dolní Újezd, dnes ho nazývají Ekogarden KN a jako základy jsem použil betonové podhrabové plotové dílce postavené svisle a spojené k sobě navrchu 1mm nerez pásovinou přišroubovanou na hmoždinky. Kdysi před lety jsem to tu už popisoval a byl jsem označený za blba, který ničemu nerozumí a ještě uvidí, až se mu základ v mrazech zvedne a skleník mu popraská. Hmm, základ se nezvedl ani jindy, ani letos. Na časosběrných fotkách jsou ty podhrabové desky vidět, byl to rozměr, tuším, 200x30x7cm takže v zemi jsou asi 15cm. No raději už nechci nic doporučovat, jen píšu o svých zkušenostech.
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Opravda suché dřevěnné podlahy20.1.2025
Opravda suché dřevěnné podlahy18.1.2025
Opravda suché dřevěnné podlahy18.1.2025
Opravda suché dřevěnné podlahy14.1.2025
ZÍSKEJTE SVÉ POVOLENÍ K POBYTU, ŘIDIČSKÝ PRŮKAZ, IELTS, ID KARTY, PRACOVNÍ POVOLENÍ, DIPLOMY8.1.2025
ŘIDIČSKÝ PRŮKAZ, IELTS, ID KARTY, PRACOVNÍ POVOLENÍ, DIPLOMY8.1.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika