Honzo, díky, máte pravdu, že za vyzkoušení nic nedám, při nejhorším nebude velká úroda, ale je lepší než tam nemít nic. Část cuket a patizonu budu mít na slunci, jen mi bylo líto toho nevyužitého místa.
Prosím o radu, je možné je vysadit do stínu? Porostou? Uzrají? Máme totiž ve stínu kompost, bezvadně by tam rostly, ale nevím jestli jim ten stín nebude vadit
Asi by tam tedy moc bezvadně nerostly. Alespoň mně by se tam být na jejich místě moc nelíbilo. Taky potřebuji k životu občas sluníčko. Cukety i patizony chtějí teplo a taky myslím, že by se na nich i lépe uchytila a udržela plíseň-ve stínu. Předpokládám tady, že tam je stále. M.R.
Honzo, díky, máte pravdu, že za vyzkoušení nic nedám, při nejhorším nebude velká úroda, ale je lepší než tam nemít nic. Část cuket a patizonu budu mít na slunci, jen mi bylo líto toho nevyužitého místa.
My jsme měli vloni na zastíněném kompostu vysazeny melouny, okrasné tykve a tykev fíkolistou, ta jediná rostla, ale jako divá, dokonce ve dvou metrech na jabloni, kam se vyšplhala měla uzrálé dýně. Elena