Paradajky voľne vonku
|
|
|
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
m3f - Diamantový Zahrádkář (5585) - 242.167 (?), 13.4.2014 7:40
Dříve jsem měl kryty na každou rostlinu zhotovené z plotového pletiva a obalené strečovou fólií, nyní je budu dávat do vyvýšených záhonů na které mohu v případě chladu nakrýt bílou netkanou. Pod nimi vydržely slabý mráz i lilky a melouny, poškozeny byly jen listy které se přímo dotýkaly textilie. Minulý týden jsem pod takové vyséval i nakladačky, dnes budu vysazovat i lilky. V nevytápěném skleníku rajčata mám, stejně tak jako i salátovky, nějaký ten meloun, papriku a vlastně sem ukrývám veškerou přísadu. Skleník je u baráku takže se dá v nejnutnějším případě natáhnout prodlužka a osadit radiátor. Do skelníku na zahradě chci dnes vysadit pár paprik, dám asi i salátovku, tam je to však z ruky a veškeré tyhle experimenty jsou hop nebo trop. Při "výrobě" sazenic počítám i s tím že mohou být zničeny.
Všechny tyhle experimenty jsou hop nebo trop
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 224.52 (?), 13.4.2014 12:19
Podla mna nie je dobre ich dat von do zeme. Neviem, ci v tychto teplotach je dobre ich mat aj pod krytom. Vobec im to neprospieva. Vidiet, ze chradnu, nerastu, ale preziju. Chapem tych co maju desiatky a stovky rastlin.
|
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
|