Paradajky 2014 - pestovanie vo vedrách

Jiří II - Zlatý Zahrádkář .Zlatý Zahrádkář. (598) - 143.84 (?)
3.7.2017 8:20

Osmé generaci potomků zakoupených rajčat Kumato, o kterých jsem psal počátkem roku ve vlákně Rajčata 2017 se letos v nádobách pod střechou z polykarbonátu daří. Oproti rostlinám ve venkovních podmínkách jsou dvojnásobně vysoké. Je to moje "pojistka" pro případ, že by venku padlo všechno plísní.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 221.118 (?), 1.7.2017 21:41

"Pěstování rajčat ve vědrech ve vedrech"  :-) to se Vám povedlo :-) 

Jinak letos jsem to zkusil u třech rajčat a nakonec jsem to nejlepší dal raději zpět do záhonu a zbylé dvě které jsou nic moc nechám v kýblech. Také jsem narazil na několika plodech na nedostatek vápníku narozdíl od rajčat v záhonech. Naštěstí díky dostatečným zásobám dešťové vody mi rajčata presperují i v době bezesrážek. Určitě také tomu pomáhá posypání záhonů posekanou trávou, pod níž se udrží vlhkost delší dobu a není třeba často zalévat.

Jiří II - Zlatý Zahrádkář .Zlatý Zahrádkář. (598) - 143.84 (?), 3.7.2017 8:20

Osmé generaci potomků zakoupených rajčat Kumato, o kterých jsem psal počátkem roku ve vlákně Rajčata 2017 se letos v nádobách pod střechou z polykarbonátu daří. Oproti rostlinám ve venkovních podmínkách jsou dvojnásobně vysoké. Je to moje "pojistka" pro případ, že by venku padlo všechno plísní.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Řezání zahrandních obrubníků10.3.2025
Řezání zahrandních obrubníků8.3.2025
Nejde protočit startování mot. pily - velká komprese?7.3.2025
Obložení bazénu7.3.2025
Nejde protočit startování mot. pily - velká komprese?6.3.2025
Škarabání staré malby11.2.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz