Papriky 2015
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 45.242 (?), 19.1.2015 20:11
Nejak jeste me navnadili, tak jsem sjel do lidlu a koupil ty oranzove papriky. Jo, chutove jsou fakt dobre. Zkusim teda par kytek ze srandy do skleniku. Jestli aspon nejaka kytka bude mit oranzovy plod :)
|
|
|
|
|
|
|
lipoldova.hana - (24) - 232.178 (?), 9.1.2015 12:32
Jsem v pěstování začátečnice a tak se chci zeptat. Asi týden zpátky jsem koupila v obchodě papriky a byly tak dobré, že jsem si z nich ty semínka schovala a usušila... Je možné je teď použít pro nasetí?? Díky za odpověď, Hana
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lipoldova.hana - (24) - 232.178 (?), 9.1.2015 17:04
Chystame folijaček, protože se nám venku dařilo jen rajčatum. Díky za odpověď.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 232.120 (?), 11.1.2015 9:12
Po 4 dnech jsem zaznamenal první známky, že se klíčící semínka derou na povrch.Odrůdy: Partície, Nova,Boneta, Nigra+(moje kopie asi Paradise) J a Olí
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 232.120 (?), 26.1.2015 17:19
první pikýrování se povedlo a rostlinky zatím prosperují J a Olí
|
|
|
|
|
|
|
host - 59.40 (?), 11.1.2015 13:20
Ja už túžobne čakám kedy dorazí substrát a budem môcť tiež napísať že niečo už vyklíčilo, ale papriky len minimálne na balkón predsa len 550 mnm je na papriky asi privysko nejaks a nedarí vonku max ten balkón foliak nemáme
na radu známeho u nás ma vraj šancu tak slovakia a amy a to len nazelen žiadna exotika ani len ten hamik nestihol zoranžovieť :/
pestujem ... teda trapim sa s paprikami len kvôli manželovi a synovi... ja papriky nejem
|
|
|
|
|
|
|
petrpan - Bronzový Zahrádkář (82) - 41.25 (?), 18.1.2015 11:48
Dobry den, nezkousel nekdo loni zazimovat papriky, ze by je letos sadil zpet do skleniku? Mohlo by to byt teoreticky ucinne hlavne ve vyssich polohach.. Kytka nemusi jet uplne od nuly a mohla by tudiz zaplodit vic a malinko rychleji. Vim, ze lidi to takhle delaji s chilli paprickami. Chapu ale, ze zimovat papriky se moc lidem asi nechce. Taky jsem to loni odmitl, kdyz mi to navrhovala tchyne, ale letos jednu zkusim - uz mame vetsi byt od noveho roku, tak jednu preziju. Jen poznamka - vim, ze ty chilli plodi nejvic prvni a druhy rok, takze by se nejspis kazdy rok musela pestovat pulka paprik stejne ze semen, jelikoz jednou zimovane by po druhem zimovani uz asi neplodily tolik..
|
|
|
|
|
|
|
|