Jelikož mi letos vůbec nejdou papriky, dojel jsem koupit pár přebytků k zahrádkářům a zůstal jsem čumět jak dokáže narůst paprika v tak malém kelímku. Čím pak je asi pěstitel krmil?
Zaslechla jsem, že je-li vede sebe pálivá paprika (chilli) a klasická sladká paprika, může se stát, že při opylení nazvájem se stane sladká paprika více či méně pálivou, můžete mi prosím číct, co je na tomto šprochu pravdy? Děkuji
Jelikož mi letos vůbec nejdou papriky, dojel jsem koupit pár přebytků k zahrádkářům a zůstal jsem čumět jak dokáže narůst paprika v tak malém kelímku. Čím pak je asi pěstitel krmil?
Žádný obdiv, je to vytažený ošklivý... já vysela koncem února do výsevního substrátu pak přesadila do zahradního, měla jsem to na parapetu nad ústředním topením a mám nádherné kompaktní olistěné keříky s malinkými poupátky-bohužel mi nejde PC abych sem vložila foto ale to co obdivujete na přiložené foto je celkem o ničem
Já z toho taky nesedím na prde.i. Za 10 Kč je to lepší než padnout hubou na kanál, tak jsem si jednu vzal no. Jen mi přijde ten kelímek prostě malý toť vše!