nejlepší je koupit semínka této F1 a naset.Pěstuju Lindu druhým rokem, a jsem velmi spokojená.Mimořádně plodí, letos mám až neskutečnou násadu plodů, za každým listem okurek.Pokud koupíte semínka, tak balení obsahuje i opylovače, ale mívám k tomu i pár semen i jiných okurek.Hodí se i do chladnějších poloh.
Koupila jsem sazenice okurek Linda, jiné okurky na zahradě nemáme. Je to chyba? Ona potřebuje opylovače? Je to jedno, jakou jinou okurku bych jí tam šupla?
To, bohužel, nevím. Koupila jsem je na trhu, pěstuji okurky 1. rokem, vůbec mě nenapadlo, že by bylo nutné mít opylovače, tak jsem se prodejce ani nezeptala. Moje chyba. Pomohlo by pro jistotu ještě něco vysadit?
Paní koupila sazenice! Já sice koupil kdysi sáček ale okurky jsem narouboval do foliáku a byl to problém. Snad by mělo být jedno jaká okurka poslouží jako opylovač, hlavně aby měla samičí květy.
nejlepší je koupit semínka této F1 a naset.Pěstuju Lindu druhým rokem, a jsem velmi spokojená.Mimořádně plodí, letos mám až neskutečnou násadu plodů, za každým listem okurek.Pokud koupíte semínka, tak balení obsahuje i opylovače, ale mívám k tomu i pár semen i jiných okurek.Hodí se i do chladnějších poloh.