Odrůda rajčete
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 25.168 (?), 19.4.2009 22:09
Již loni jsem zde doporučovala Stupické polní rané, letos je mám již zasázená v nevytápěném skleníku a již mi kvete, sazenice pěstuji sama. Je opravdu rané, pěstuji na více výhonů, které vyvazuji po zdi, ke které je skleník přistavěn. Mám zkušenost, že při -4C venku mi ve skleníku rajčata ani papriky nezmrznou. Letos poprvé zkouším Bejbino. Jiřina
|
|
|
|
|
|
|
host - 54.104 (?), 21.2.2011 14:54
Zdravím.Chcel by som pestovať rajčiny, ktoré chutia ako rajčiny, vonajú ako rajčiny, ktoré si pamätám z detstva.Mám na mysli nemäsitú odrodu, ktorú keď som rozkrojil, tak som zbadal zelenú vodnatú dužinu so semienkami.Vie mi niekto poradiť odrodu podobnú, alebo človeka ktorý si roky necháva semienka z vlastnej úrody?Ako chutia Stupické polní?
|
|
|
|
|
|
|
host - 94.122 (?), 21.2.2011 16:55
Stupické polní by to mohlo být, mám je ráda, také Sláva porýní - mám pocit, že se pěstuje již hooodně dlouho, ale je náchylnější na houbové choroby. Zkuste se podívat na stránky gengel, tam bývají staré odrůdy i rajčat. Elena
|
|
|
|
|
|
|
host - 40.201 (?), 15.7.2010 20:12
Pěstujeme již mnoho let asi 20 odrůd a GOLDKRONE je poslední léta stále jednička!!! Mezi nejlepší řadíme i Spencer, Robin, Harzfeuer a Black Plum. Všechny odrůdy máme vyzkoušené jak venku, tak ve skleníku. Vychvalované Pedro je sice odolné proti praskání, ale chuťově má blízko rajčatům ze supermarketu. Po 3 letech jsme ho vyřadili ze sortimentu. Nyní zkoušíme odrůdu Black Rusian, která začíná zrát. Uvidíme co to bude.
|
|
|
|
|
|
|
host - 63.93 (?), 25.7.2008 11:26
Taky pěstuji Start F1 a jsou výborná, hodně podobné je také Stupické, vynikající jsou také Bejbina, mezi nejoblíbenější v naší rodině patří také tyčkové žluté Ildi, malá oválná rajčátka, výborné chuti a každá rostlinka dá stovky plodů, proto stačí dát dvě až tři rostliny.
|
|
|
|
|
|
|
host - 52.207 (?), 26.7.2008 11:22
Prosím Vás jakže se jmenují ty žluté oválné rajčátka tyčkové?děkuji moc-prosím přesný název:))
|
|
|
|
|
|
|
host - 38.144 (?), 1.8.2008 21:02
Ta žlutá tyčková se jmenují I jako Ivana L jako lucka D jakodavid a I jako Ivana čili ILDI. Přeji hodně úspěchů při pěstování a dejte příští rok vědět. Ahoj Mirka
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 52.207 (?), 1.8.2008 23:33
Moc děkuji zdálo se mi to nějak divné:))) už to chápu-moc mě to baví-tedy zatím-mírně jsem je přiškrtila asi, ale vše jsem rychle napravila-dala jsem klasické provázky a koupila jsem hnojivo Cererit:)) až někdy budete mít čas nafoťte Vaše rajčátka-alespoň uvidím Vaše vázání a tak-hrozně mě to těší:))) papa a krásnou sobotu Všem!!! začátečník Ivettt
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|