Nejchutnější rajčata
|
|
|
|
host - 3.83 (?) 3.10.2012 22:11
Ja som tento rok skúšal 33 rôznych sort, a za najchutnejšie považujem :Green Doctors Cherry (Green Doctors Cherry Frosted sú vraj ešte sladšie),trocha ma sklamala "veľkosť" rastlín a úrodnosť, ale čo sa chuti týka-špica!! Potom, takmer na tom istom prvom mieste (u priateľov PRED ním) je jednoznačne Sungold F1,asi naozaj zarovno s nimi je Suncherry Premium F1-ani by človek pri žiadnej z nich nehádal, že ide o rajčiny-fakticky priam ovocná chuť!
Ďalej výrazne skvelé sú Green Grape, Snow White Cherry, Bicolor Cherry, Isis Candy, Purple Cherry (tiež podobné Black Cherry),Tomatoberry Garden F1,Rose Quartz Multiflora... Ako vidíte, vynikajú všetko "Cherry" typy-bývajú naozaj lahodnejšie... a spomedzi u nás dostupných sort (ja kupujem cez internet z celého sveta) to vidím na Ildi, Pollicino F1,Bejbino F1.Tie pestujem popri týchto "šupách" pravidelne. Tak skúste Google a translator trebárs! ;)
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 162.45 (?), 29.7.2012 14:24
Já se nechal inspirovat panem Cuketkou - chleba s máslem a Cuor, vynikající. Zatím se mi urodilo pouze jedno rajčátko, další dozrávají.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 193.103 (?), 10.8.2012 21:37
podle me sme s tema cuor di bue obeti nejakeho podovodu vsichni. mel jsem 2x od nohela, letos sem zkusil od sevaseeds a je to uplne jine rajce. puvodni od nohela mela pri rezu tvar srdce. stred byl bily minimalne do pulky a co hlavne bylo od vsech zde focenych plodu tehle odrudy odlisne, byly semena. ty byly jen a pouze v horni casti, tak do centimetru vejsky rajcete. vse ostatni byla kompaktni duznina bez stavy. chutove uplne vyborne, na omacku primo idealni. to co mam tedka od seva se tak podoba tem mirkovejm. nektere plody jsou i mirne i vice zebrovane, v zadnem pripade nemaj v rezu tvar srdce, spicka je zapadla dovnitr plodu a duznina je tak z pulky tvorena stavou a semeny. chutove tezko hledat rozdil, ale takovou vyteznost na omacku to nema ani omylem. spis mi to pripomina beefmaster nebo neco podobneho.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 224.34 (?), 11.8.2012 13:13
Mirek, lepsie by sa vam susilo ak by ste z rajcin vybrali tekute vnutro a pouzili na stavu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 3.83 (?), 3.10.2012 22:11
Ja som tento rok skúšal 33 rôznych sort, a za najchutnejšie považujem :Green Doctors Cherry (Green Doctors Cherry Frosted sú vraj ešte sladšie),trocha ma sklamala "veľkosť" rastlín a úrodnosť, ale čo sa chuti týka-špica!! Potom, takmer na tom istom prvom mieste (u priateľov PRED ním) je jednoznačne Sungold F1,asi naozaj zarovno s nimi je Suncherry Premium F1-ani by človek pri žiadnej z nich nehádal, že ide o rajčiny-fakticky priam ovocná chuť!
Ďalej výrazne skvelé sú Green Grape, Snow White Cherry, Bicolor Cherry, Isis Candy, Purple Cherry (tiež podobné Black Cherry),Tomatoberry Garden F1,Rose Quartz Multiflora... Ako vidíte, vynikajú všetko "Cherry" typy-bývajú naozaj lahodnejšie... a spomedzi u nás dostupných sort (ja kupujem cez internet z celého sveta) to vidím na Ildi, Pollicino F1,Bejbino F1.Tie pestujem popri týchto "šupách" pravidelne. Tak skúste Google a translator trebárs! ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|