To vůbec není blbost. Místo sacharínu je možno dát jakékoli umělé sladidlo tak, že jedna kulička nahrazuje 1 kostku cukru. Já tak zavařuji okurky a je to ten nejlepší recept, který jsem za léta vyzkoušela. Jinak na toprecepty.cz je jiný, je sice na okurky, ale je tam odkaz i na papriky. já ale papriky nakládala s trochou oleje v nálevu.
Dobrý den, jelikož letos máme vysokou úrodu paprik kozí rohy a v nějakém časopise jsem četla že se dají i nakládat, bych vás chtěla tímto poprosit zda nevíte jak, příp, jakým nejlepším nálivem. Předem děkuji, Alena
To vůbec není blbost. Místo sacharínu je možno dát jakékoli umělé sladidlo tak, že jedna kulička nahrazuje 1 kostku cukru. Já tak zavařuji okurky a je to ten nejlepší recept, který jsem za léta vyzkoušela. Jinak na toprecepty.cz je jiný, je sice na okurky, ale je tam odkaz i na papriky. já ale papriky nakládala s trochou oleje v nálevu.
Dobrý večer, už pěkných pár roků okurky nenakládám. Nicméně při nakládání okurek jsem rovněž jako paní Olina používala "cukerin" a nepamatuji se, že by okurky nebo lák měly nějakou "pachuť", naopak byly výborné. M.R.
Rada je snadná. Naložte přerostlé nakladačky jako kvašáky - vyhazují se ve velkém a receptů je plno na netu a přihoďte k nim pár kozích rohů. Pak ochutnejte - jestli je to ono, vyhrála jste.