Vesměs vše je letos velmi rychlé ale nekvalitní. Rajčata mají slabý zelený obrost, navíc napadaný sviluškou a molicí. Některé rostliny jsou pěkné, ale většina za moc nestojí, plody velmi špatně vyzrávají, rajčata jdou spíše do oranžova než do červena, velmi špatně vyzrávají okolo stopky (hromadně). Z výsadby plodí víceméně jen to, co bylo vyseto a vysazeno velmi brzy. Extrémy a výkyvy teplot, navíc do toho každou chvíli chčije, škůdci mají huby stále plné, plody se jako zralé jen jeví.
Broskve hnijí, padají ale jsou tvrdé, ty co jsem sklidil nejsou zrovna sladké, ostružiny jsou velké, měkké ale málo sladké, okurky nakladačky jsem už vyhodil protože skoro nerodily a převládala žlutozelená barva, salátovky ve foliáku a skleníku jsem zbavil molice (černé listy) a nastoupilo padlí, ošetřil jsem padlí a za dva dny byly žluté od plísně, svilušky se vrátily zpět na melouny, nikdy jsem je na rajčatech venku neměl, letos totálka a bojují o místo s molicemi. Cukety likviduje padlí, melounům černají listy, révu stříkám 2x týdně, rajčata už taky mají 2 postřiky za sebou, postřik proti svilušce 3-4 oslabené rostliny v květináčích zlikvidoval.
Úroda nějaká je, ale je to jen díky abnormálně vynaloženému úsilí a spoustě času. Když to shrnu, tak tady máme, promiňte mi ten výraz ale vhodnější jsem nenašel, další zkur... né léto
Mirek