Lilkoviště
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mičurinec - Diamantový Zahrádkář (3092) - 93.3 (?), 2.9.2013 7:38
no já maso příliš nejím, takže slaninu vynechávám :D
alenení nad to dát do pizzy lilek, parmazán, mozarelu a posekanou petrželku a samozřejmě sugo, po lilku to nejdůležitější
já pěstují velkoplodé odrůdy, přece jen naše spotřeba je asi taková, že sním za rok 2kg brambor a 30kg lilků... :DDD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 34.44 (?), 14.10.2013 11:11
Dobrý den,
příští rok chci zkusit pěstovat lilky. Četla jsem tu, že odrůda Český ranný není až tak dobrý a výnosný. Nejsem velký pěstitel, jen jako pro radost a pro rodinu. Tak si chci zeptat, kde seženu další odrůdy?? Vy si je objednáváte přes net, nebo je sháníte např. v OBI???
Děkuji
Ivana Kosinková
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eva.neuwirthova - Stříbrný Zahrádkář (345) - 147.46 (?), 20.7.2014 20:19
dobry den,
nasla jsem na lilku takove cervene potvory, dosti velike, tak i 5mm. Maji slzovity tvar. POradite mi, co s tim? Take tam mam svilusku. Myslite, ze ma cenu strikat? Uz jsou kolem i pavucinky, rostlina cela teckovana. Nebo to mam vytrhnout? Dekuji
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eva.neuwirthova - Stříbrný Zahrádkář (345) - 147.46 (?), 21.7.2014 7:46
Dobry den,
mandelinky to urco nejsou, je to mnohem mensi a cervene a opravdu to ma tvar kapky. Pokusim se vyfotit a dat sem. taky nemam zadne plody, ale spoustu kvetu uz dlouho, moje matka uz ma krasne plody, i kdyz sadila poozdeji... tak nevim. mozna prihnojit. ani se jim moc nechce rust...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|