Kdy poprve presazovat sazenicky zeleniny
|
|
|
|
 |
 |
|
zanpets - Stříbrný Zahrádkář (395) - 146.129 (?) 16.1.2010 10:21, zobrazeno: 49521x
Zdravim mam kuriozni dotaz, vzdy presazuji s husteho porostu treba rajcata a ruzne, kdyz jsou uz hodne maji listku a nemaji moc mista a maji uz spoustu korenu.. ono se mi pak pri presazovani lepe zakorenili kdyz jsem je prisypala zeminou hloubeji a zaroven mi to i zkratilo koren, protoze byly zamotane o druhe sezenicky..a vzdy jsem stim byla spokojena s urodou... Nemela jsem tolik casu se stim piplat, ale letos, bych chtela sazet podle toho narocnejsiho zpusobu..protoze kdysik mi take prislo to, ze male rostlinky se mi muzou zlamat pri pikyrovani... a tak man rajcatka, papriky, celer bulvovy o tri listy a zbyle sazenice mam o dvou listech nemyslim 2prave listy ale par... tak kdyz mam je zkusit oddelit... Nejsem amater spise jen testuji co nejlehci zpusoby pestovani a ted jsem se rozhodla zkusit jinak... dekuji za radu..
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 185.138 (?), 17.1.2010 10:38
Když už máte pravé listy, tak přesazujte, dělali jsme to dokonce už s klepety. Problém je potom s vytápěným místem, když toho najednou má člověk hromadu.
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
Hana R. - (46) - 82.166 (?), 22.1.2010 16:03
Zanpets.to ale budete ještě jednou ty sazenice přesazovat? mají dost malé nádobky.H.R
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
kora.j - (1) - 66.109 (?), 23.2.2010 14:48
Dobrý den, prosím pomozte mám velký problém zakoupila jsem si poprvé v životě rašelinové tablety na vypěstování sazenic rajčat, paprik a okurek atp. postavila jsem je na plech a začala zalevat a oni strašne rostou a pořád ještě nejsou uplně provlhčené, takže pokračuji v zalévání ale nevím kdy tam mám dát ty semínka a zda je budu muset pak nejak přesadit?? děkuji moc za radu
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
 |