Kde sháníte semena rajčat a okurek?
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
host - 177.78 (?) 14.1.2012 21:32
Normalne si ich jednotlivo kupim, ale este neplatim, a potom si naraz vsetky hromadne zaplatim. Ono to sa najprv tvari ze platite za kazdy jeden kus postovne, ale potom ked to idete naraz zaplatit, tak Vam to zrata postovne len raz. Ked si objednate vsetky co chcete tak potom idete do buying reminders (bude to vlavo na liste) a potom tam date “I need to pay for XXX items.
Tento jeden predajca mal postovne vcelku lacne, a dalsie polozky boli free, u inych sa platilo potom aj nejaky mensi peniaz za kazdu dalsiu polozku.
Peter Z
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
|
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
host - 177.78 (?), 14.1.2012 21:32
Normalne si ich jednotlivo kupim, ale este neplatim, a potom si naraz vsetky hromadne zaplatim. Ono to sa najprv tvari ze platite za kazdy jeden kus postovne, ale potom ked to idete naraz zaplatit, tak Vam to zrata postovne len raz. Ked si objednate vsetky co chcete tak potom idete do buying reminders (bude to vlavo na liste) a potom tam date “I need to pay for XXX items.
Tento jeden predajca mal postovne vcelku lacne, a dalsie polozky boli free, u inych sa platilo potom aj nejaky mensi peniaz za kazdu dalsiu polozku.
Peter Z
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
Jarik - (40) - 55.82 (?), 17.1.2012 20:08
Chci se zeptat na dvě věci. Jaký je celý postup získání semínka z plodu rajčete a způsob jeho uskladnění do další sezony.
Děkuji. Jarik
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
m3f - Diamantový Zahrádkář (5585) - 242.167 (?), 17.1.2012 21:08
Celkem jasné je to tady.
Vydlabat do sklenice, zalít trochou vody a za občasného míchání nechat dva dny kvasit, zalít vodou, špatná semena vyplavou na povrch, slít, propláchnout a scedit, osušit, uložit na usušení, nakonec do nějakého sáčku ochránit před vlhkostí a vysévat.
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
host - 16.163 (?), 19.1.2012 10:22
Pane Mirku, jak jste zjistil, že je to právě SM? Na krabičce to napsané není. Dostala jsem jedno rajče na ochutnání od kamarádky, která si koupila krabičku 250 g za 36 Kč. To mě docela dostalo, kg za 120 Kč. Rajčátko je stejného průřezu i podlouhlého tvaru jak máte na obrázku. Poměrně silná okolní dužnina, nepříliš semen, nepříliš tuhá slupka. Na chuti spíše sladké, než nakyslé, nebylo samozřejmě dozrálé. Myslím až dozraje na slunci, tak bude sladké a dobré. Proč mě zaujalo? Jeho barva je famozní. Zářivě oranžová, sytá barva, jakou jsem neviděla na žádném běžném rajčeti. Prolezla jsem znovu všechny známé cizí weby, ale nikde jsem nenašla takové cherry. Vzhledem k výše popsanému jsem nevydržela ho nechat dojít a musela jsem ho okusit. Semena jsem samozřejmě vybrala. Předpokládám, že budou klíčit, s tím rajče nemívá problém. Tak se nechám překvapit. V případě Vašeho zájmu se s Vámi podělím, četla jsem, že letos také vybíráte nějaké nové cherry.Mám i nafoceno, ale neumím vložit, tak když budete chtít, požádám o pomoc a dodám. Vlasta
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
host - 36.34 (?), 3.2.2012 9:11
Myslím, že bejbíno f1 najdete v nabídce neo seeds.Bejbíno pěstuji již několik roků a řadím ho mezi rajčata, která musím mít, neli na první místo.Bejbíno je vcelku odolné proti nemocem, bujně roste, ranné plody jsou menší kokteilové, nepraskají,úrodnost vysoká, venku dozrávají rajčata až do výšky téměř 2,5 m.Je to opravdu vyjímečné rajče, každému doporučuji.
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![zahrada.cz](/obrazky/bannery/zahrada_wp_603.png) |
|
|