Jaká rajčata pěstujete
|
|
|
|
andydul - Bronzový Zahrádkář (77) - 154.236 (?) 29.3.2013 14:20
Ja tento rok pestujem:
Idyll červené
Perun - pestujem len z dôvodu, že som ešte nemal Ildy, je mi ľúto zničiť mimochodom najsilnejšie a najväčšie rastliny oproti všetkým iným odrodám, čo mám, Idly som zasadil až teraz - a neklíči
Ildy
Stupické poľné ranné - pre mňa najchytnejšia rajčina, akú som pestoval
Sláva Porýnia
Ipparino - jedna rastlina, na skúšku
Albertovské žlté - jedna rastlina, na skúšku
Tornádo F1
Mini San Mazzo
+ niekoľko súdočkovitých odrôd, nepoznám však názvy
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mičurinec - Diamantový Zahrádkář (3092) - 93.3 (?), 6.1.2013 23:05
Jiné odrůdy pro trh ve váze kolem 140g ani nejsou, vše je LSL, všechny ostatni maji kolem 90-100g. Jinak to byl Moravoseed...
Pro chutove pozitky mam samozrejme jine odrudy :D
|
|
|
|
|
|
|
Mr Bigggg - Diamantový Zahrádkář (3300) - 5.149 (?), 6.1.2013 23:09
Nedalo mně to a teď jsem se na to díval a chtěl jsem se opravit- byl jste rychlejší. Ještě jsem chtěl poznamenat, když už jde o ten Moravoseed, jestli jste už zkoušel Orkádo. Mám dojem, že i na tomto webu byla řeč o tom, že je to rajče velmi chutné, mám dojem,že to psal pan Petr z Pardubic (pokud je to jinak, tak mně nikdo nekamenujte- asi mám už hosip).
Mr Big
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Melisa - Stříbrný Zahrádkář (300) - 152.25 (?), 10.1.2013 21:11
Hodně se tu píše o rajčeti "zelená zebra" - někomu chutná, někomu ne, ale zkoušeli jste někdo "červenou zebru"?
Nakoupila jsem různé rajčatové speciality, tak jsem zvědavá, co vyroste a jaké to bude. Mezi nimi i nebohou tigrellu, na kterou se spíš hudrá, no uvidíme... :-)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sazenice-brno - (2) - 71.212 (?), 11.1.2013 13:33
Dobrý den, hodně záleží na podmínkách při pěstování a lokalitě, kde pěstujete. My máme dobré zkušenosti z San Marzano, Brutus, Býčí srdce-ale tam pozor na včasné vysázení, Cherrola je také vynikající cherry tyčkové rajče.
|
|
|
|
|
|
|
andydul - Bronzový Zahrádkář (77) - 154.236 (?), 29.3.2013 14:20
Ja tento rok pestujem:
Idyll červené
Perun - pestujem len z dôvodu, že som ešte nemal Ildy, je mi ľúto zničiť mimochodom najsilnejšie a najväčšie rastliny oproti všetkým iným odrodám, čo mám, Idly som zasadil až teraz - a neklíči
Ildy
Stupické poľné ranné - pre mňa najchytnejšia rajčina, akú som pestoval
Sláva Porýnia
Ipparino - jedna rastlina, na skúšku
Albertovské žlté - jedna rastlina, na skúšku
Tornádo F1
Mini San Mazzo
+ niekoľko súdočkovitých odrôd, nepoznám však názvy
|
|
|
|
|
|
|
pefito - (47) - 49.182 (?), 29.3.2013 14:42
To Ipparino se kupoval ako osivo, alebo cele plody? Ja som ich kupil tusim v Lidli a nechal som si par kusov na semeno... akurat som zistil ze je to hybrid, tak neviem ci to mam vobec zasiat.
Mate info, ci ide o tyckovu, alebo krickovu odrodu?
Vdaka
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|