No, jsou pěkné. Daří se mi takové rovněž pěstovat, ale olistění mám úplně vždycky řídké a velice světlé barvy-možná se jim taky nad opukou nelíbí. Nicméně plody dosáhnou úctyhodných rozměrů. Vloni jsem neměla ani žádnou přijatelně menší na vydlobání na Halloween. M.R.
Dobrý den.Soused už léta pěstuje uspěšně dýně.Opravdu velké - obry.Letos se mu nedaří a malé(asi balon) mu hnijí.Je z toho neštastný.Nevíte někdo proč?Je to letošním počasím?Děkuji Jana
Zdravím, nám to se sousedkou taky letos nejde, naše ještě ani nenasadily, listí spousta, plody žádný, kompot asi nebude.Ale čím to je netuším snad někdo poradí dík Lucka
No, jsou pěkné. Daří se mi takové rovněž pěstovat, ale olistění mám úplně vždycky řídké a velice světlé barvy-možná se jim taky nad opukou nelíbí. Nicméně plody dosáhnou úctyhodných rozměrů. Vloni jsem neměla ani žádnou přijatelně menší na vydlobání na Halloween. M.R.
A máte dýně, které mají být skutečně žluté? Moje dýně jsou světlonince žluté hned, jak se začne tvořit pod květem "kulička". a postupně získávají barvu sytější a sytější, až pěkně téměř oranžovou. M.R.