Zdravim. Tak jsem postříkal ty rajčata Kuprikolem. Nevím, jestli jsem to namíchal správně 20g na cca. 5litrů vody, ale to tak barví? Mě to udělalo všude po dlaždičkách žluto-zelené skvrny! Správně jsem to namíchal? Je Kuprikol tak barvící přípravek? Na rajčatách tu uschlo a vypadají teď jako když jsem od vápna, celé bílé, nevadí to? :) Děkuji všem za názory.
Ten, na kterém bude uvedeno, že se dá použít na rajčata. Nebo jděte do prodejny a řekněte: "Dobrý den, potřebuju nějaký dobrý prostředek na plíseň na rajčatech, nejlépe s kratší ochrannou lhůtou". Oni Vám už něco najdou, od toho jsou tam.
PP. - Diamantový Zahrádkář (6619) - 70.100 (?),3.7.2009 6:24
Nedělejte si legraci z diskutujících. Kuprikol je jen jeden, že má více balení je bezvýznamné. Když to budete stříkat teď Kuprikolem, už nic nezachráníte, nemá lěčebný účinek, je to preventivní postřik. Zlikvidujte rajčata a do příští sezóny se o tom něco naučte. I tady na fóru je informací dost.
Zdravim. Tak jsem postříkal ty rajčata Kuprikolem. Nevím, jestli jsem to namíchal správně 20g na cca. 5litrů vody, ale to tak barví? Mě to udělalo všude po dlaždičkách žluto-zelené skvrny! Správně jsem to namíchal? Je Kuprikol tak barvící přípravek? Na rajčatách tu uschlo a vypadají teď jako když jsem od vápna, celé bílé, nevadí to? :) Děkuji všem za názory.