Chilli

Qesham - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (126) - 183.190 (?)
20.5.2016 20:18

Nevím, mě v tom substrátu úplně stejně dopadly i batáty, jakony, rajčata, papriky, výsev tabáku, monardy různých druhů atd. Tak jsem to vysypal do trávníku a rozhrabal, pomohlo to proti pampeliškám a sedmikrásce, popenci to neudělalo nic.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

ivan z okénka - Zlatý Zahrádkář .Zlatý Zahrádkář. (800) - 184.133 (?), 20.5.2016 8:26

Běžné (i ty ze skupiny profi) substráty mají základ hnojiv na 3 nebo na 6 týdnů. Obyčejně to bývá vyznačeno na balení. Ty tři týdny jsou obecná klasika, se šesti se na obalu trochu chlubí. To kroucení může být fyziologické, mít základ v zachlazení a (naopak) přebytku živin, může to být reakce na ofouknutí studeným a suchým vzduchem, na vyšší zálivku a zachlazení balu, na náhlé oslunění, může to být viróza, polyphagotarsonemus to nejspíše nebude - to by byly vidět stopy sání a list by se točil jinak,,... Chili papričky jsou na teplo a sluníčko ještě víc náročné než papriky běžné, nemají rády poklesy, střídání, zejména v mladém věku. Co zkusit Vitalitykomplex?

Qesham - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (126) - 183.190 (?), 20.5.2016 20:18

Nevím, mě v tom substrátu úplně stejně dopadly i batáty, jakony, rajčata, papriky, výsev tabáku, monardy různých druhů atd. Tak jsem to vysypal do trávníku a rozhrabal, pomohlo to proti pampeliškám a sedmikrásce, popenci to neudělalo nic.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Velký stůl z překližky10.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků5.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků3.4.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz