Sedmikráska
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 111.100 (?), 14.4.2008 20:52
Miluji "trávník jako louku - sedmikrásky, pampelišky, fialky, petrklíče, řebříček, jitrocel, mateřídouška, heřmánek atd. - je to nádhera!!! Milionkrát hezčí než sterilní trávník, co vypadá jak umělý.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 80.4 (?), 15.4.2008 8:00
Sedmikráskový med dělám každým rokem a dávám dětem v zimě preventivně proti nachlazení. Je výborný. Sedmikrásek mám plnou zahradu, budu je muset taky trochu usměrnit. Ale čistý upravený trávník mi nevadí, u nových domů kde je vše vzorně upraveno je hezký. Ještě štěstí, že na své zahradě může mít každý to co chce. Dana
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 182.192 (?), 2.4.2012 14:58
Já jsem zbírala semínka ze sedmikrásek venku rostoucích a volně pohazovala do trávníku. Mám jich už plno a je to nádhera!!! Taky nechápu proč je chce někdo zničít. Kvetou celé léto a snesou sešlapávání. Myslím že koupit semeno se dá jen těch plnokvětých, ale to je dvouletka a nevydrží vám tam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pet3D - (33) - 123.10 (?), 3.5.2008 15:14
Vážení, prosím, nevnucujte nám názory ohledně sedmikrásek. Jsou to pěkné rostliny, ovšem na kultivovaných trávnících chci mít směs lipnicovitých (lipnice, jílky). Nevím, co je na tom špatného, když kolegu trápí sedmikrásky v porostu trávníku. Chce mít monokulturu lipnicovitých a přeju mu, ať se mu to za pomocí Lontrelu 300 podaří.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|