Kupte si obyčejný potravinářský líh, bohatě stačí. Když ho ovšem v dnešní době seženete, je to již také úzkoprofilové zboží... a dnes již lihovary neví co si za to říct!!
Ivan Hlavatý - Diamantový Zahrádkář (4384) - 234.125 (?),22.6.2019 9:16
Z mojej skúsenosti: súhlasím s PP že vodka je zrejme na tento účel najvhodnejšia. Ide totiž o to, aby výsledný produkt chutil a voňal po višniach. Preto nie je žiadúce, aby použitá pálenka mala svoju výraznú arómu. Vhodné sú okrem vodky aj jablkovica a vínovica, ktorých aróma je diskrétna. Ostatné ingrediencie (škorica, klinčeky, kôra citrusov, jadrá višní atď.) si môže každý pridať podľa vkusu, tu ale platí že menej je viac.Nádherná višňová chuť a vôňa by nemala byť zbytočne rušená prílišným "vytŕčaním" týchto aditív. IH
Dobre, zkusim vodku a uvidim. Jakou vybrat? Resit pouze cenu nebo jit do neceho drazsiho? Mam doma Russian Standard Original. To je klasika, ale mozna je ho skoda. Z tech lepe hodnocenych vychazi nejlepe Rasputin.
To by me taky zajimalo. Jakou vodku vybirat jako zaklad? Mate nejake zkusenosti? Jde mi o to aby nemela pachut ktery bude rusit vysledny produkt. Muzu mit Bozkov za 150 Kc litr. Diky. Michal
Tak jsem sehnal 70% vodku, tak jsem zvedavy. Je treba ji redit nebo staci dat vic visni? Chtel bych visne trochu pomackat, at pusti stavu. Nezacne smes kvasit, kdyz tam dam vic visni? Diky.