Tak jsem sehnal 70% vodku, tak jsem zvedavy. Je treba ji redit nebo staci dat vic visni? Chtel bych visne trochu pomackat, at pusti stavu. Nezacne smes kvasit, kdyz tam dam vic visni? Diky.
Kupte si obyčejný potravinářský líh, bohatě stačí. Když ho ovšem v dnešní době seženete, je to již také úzkoprofilové zboží... a dnes již lihovary neví co si za to říct!!
Ivan Hlavatý - Diamantový Zahrádkář (4384) - 234.125 (?),22.6.2019 9:16
Z mojej skúsenosti: súhlasím s PP že vodka je zrejme na tento účel najvhodnejšia. Ide totiž o to, aby výsledný produkt chutil a voňal po višniach. Preto nie je žiadúce, aby použitá pálenka mala svoju výraznú arómu. Vhodné sú okrem vodky aj jablkovica a vínovica, ktorých aróma je diskrétna. Ostatné ingrediencie (škorica, klinčeky, kôra citrusov, jadrá višní atď.) si môže každý pridať podľa vkusu, tu ale platí že menej je viac.Nádherná višňová chuť a vôňa by nemala byť zbytočne rušená prílišným "vytŕčaním" týchto aditív. IH
Dobre, zkusim vodku a uvidim. Jakou vybrat? Resit pouze cenu nebo jit do neceho drazsiho? Mam doma Russian Standard Original. To je klasika, ale mozna je ho skoda. Z tech lepe hodnocenych vychazi nejlepe Rasputin.
To by me taky zajimalo. Jakou vodku vybirat jako zaklad? Mate nejake zkusenosti? Jde mi o to aby nemela pachut ktery bude rusit vysledny produkt. Muzu mit Bozkov za 150 Kc litr. Diky. Michal
Tak jsem sehnal 70% vodku, tak jsem zvedavy. Je treba ji redit nebo staci dat vic visni? Chtel bych visne trochu pomackat, at pusti stavu. Nezacne smes kvasit, kdyz tam dam vic visni? Diky.