Odkôstkovač ovocia
|
|
|
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 181.195 (?), 10.7.2011 18:06
Tak som nakoniec objavil video ktoré objasňuje princíp toho stroja. Zároveň ukazuje spracovanie rôznych druhov ovocia. (slivky, ananás, pomaranče, mango a v iných videach aj ďalšie druhy). Tu ho sice využívajú skôr ako odšťavovač ale všetko je to podľa mňa len otázka jemnosti toho sita...
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 132.143 (?), 2.8.2013 23:51
Díky těmto fotografiím a videu jsem si zkonstruoval podobný odpeckovač. Dokáže odpeckovat třešně, meruňky i švestky. 20litrový kbelík meruněk zvládne za cca 2 minuty. Je to bomba. Pohání jej 0,55kw třífázový motor.
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 236.138 (?), 3.8.2013 22:04
...a pak je tu ještě jeden problém. Domnívám se, že do kvasu prostě pecky patří. V případě meruňkového a broskvového kvasu se musí před pálením odstranit a na to se nejlépe hodí pletivo do králikárny, nicméně zelená přepravka na ovoce také dobře poslouží. A proč si někteří myslí, že pecky do kavsu nepatří? Podlehli iluzi, že amygdalin je prekursorem ethylcarbamatu, ovšem naši rodiče, prarodiče a ještě starší generace o této molekule nic nevěděli, problematika této sloučeniny se řeší od poloviny sedmdestátých let minulého století. slosar-petr@seznam.cz
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 103.230 (?), 25.10.2013 9:07
Zdravim, hledal jsem někde plánek na pasirku a nic jsem nenašel, byl by jste ochoten mě poradit, popřipadě ukázat váš výrobek?
|
|
 |
|
 |
|
|
 |