Kvasenie stavy z cukrovej trstiny



host - 19.119 (?)
6.11.2017 20:04

No je-li to někdo až z "teplých krajů" tak o přípravě Rumu lze najít na amerických webech poměrně dost, např zde.

Je to sice anglicky, ale to by nemělo vadit, když tak to překladač zvládne.

Tož vzhůru do toho RUMU...

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

               
PP. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (6651) - 9.135 (?), 4.11.2017 18:20

Ten dotaz je od tazatele z Okinawy, nejde o třtinu v Evropě.

                  
host - 19.119 (?), 6.11.2017 20:04

No je-li to někdo až z "teplých krajů" tak o přípravě Rumu lze najít na amerických webech poměrně dost, např zde.

Je to sice anglicky, ale to by nemělo vadit, když tak to překladač zvládne.

Tož vzhůru do toho RUMU...

   
host - 13.194 (?), 22.2.2018 10:08

.Zkusmo jsem udělal rum z třtinové melasy a třtinového cukru (obojí se tu dá koupit), dosladil a dobarvil jsem to kulérem a myslím, že to nemá chybu.Jo, a kvasil jsem to velkou dávkou droždí při teplotě nějakých 27 stupňů. Za neselé 3 týdny to bylo prokvašené.

Případné pokusníky upozorňuji, že rumy jsou kategorií nápojů, stejně jako např. giny, takže to, pochopitelně, chutná jinak než Tuzemák, ale výborně.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Velký stůl z překližky10.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků5.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků3.4.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika