Dvouletý kvas



                     
host - 129.96 (?) 
29.3.2010 9:18

Člověče, nenapsal jsem nic jiného, než že hranice pro to, aby víno mohlo být označeno jako suché jsou 4g cukru/1 litr. Přičemž to je maximální hodnota, může být i méně. A dále jsem napsal cosi zhruba ve smyslu, že čím sladší víno, tím horší kocovina. Takže vím, že sladká vína existují. Já tedy, když si chci dát něco sladkého, dám si raději med než sladké víno.

  
                     
host - 29.86 (?), 29.3.2010 10:47
Chlapce ty vubec nevis o cem mluvis.Zavri se do laborky nakup si cukr z lidlu (mimochodem sladi tak polovicne oproti normalu) a udelej si svou samohonku a sve 100% prokvasene vino s 0% cukru.To uz rovnou muzes vse delat z gumovych medvidku, protoze to vyjde na stejno. :-) PS: NAJDI SI SVOU PRAVDU (Akta X)
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Velký stůl z překližky7.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků5.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků3.4.2025
Bojler Ariston - anoda30.3.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika