Dobro došli teda kolego... To je dotazů jak hrom :)
No já osobně jsem se už byl podívat k borcovi co od něj budu selátka kupovat a poptal jsem se i na zabíjení. Údajně on stahuje, panč je to méně práce. Ohledně té zahrádky, určitě bych volil oplotit, alespoň to je moje volba. Tendle čuník může být chován i v chlívečku, čilátko jej můžete zavřít i do malého výběhu. A nosit mu posekanou travičku. Někde jsem četl, že se to naučí žrát. Pravdou je, že mám jakeš takeš zahrádku a tak mu udělám ca 20x20m výběh a uvidím jak jim to bude vyhovovat. Ohledně váhy tam záleží hrozně na tom co bude žrát. Ten borec mi povídal, že on osobně preferuje zelený - je to s minimem sádla, ale zase váha na podzim ca 30Kg. Když se tomu něco málo přisype, prý to lépe roste ale nejen masově ale i tukem, který je prorostlý skrz maso. Proto ta volba je čistě na Vás co zvolíte. Já pravděpodobně jedno selátko hodím slunit na špejli už v létě, a druhý ponechám na zabíjačku v podzimku. No ale musíte mě brát s rezervou, takto si to toiž maluji já aniž bych měl zkušenosti. Toliko jsem jen posbíral za posledních pár dnů studia.
Tomáš