|
Příspěvky uživatele - 67.34
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Porážka vietnamských prasat, 1.3.2012 Nevím kam startujete, bo píšu že to mám od chovatele. Dle jeho slov když to má na pastvině, tak má ca do 2 kil sádla, zda je to pravd či ne, nevím. Mě to za zkoušku stojí. Nebo tu na fórech píše každý něco jiného...
Tomáš
|  | Porážka vietnamských prasat, 29.2.2012 Dobro došli teda kolego... To je dotazů jak hrom :)
No já osobně jsem se už byl podívat k borcovi co od něj budu selátka kupovat a poptal jsem se i na zabíjení. Údajně on stahuje, panč je to méně práce. Ohledně té zahrádky, určitě bych volil... celý příspěvek > |  |
|  | Krovinorez - dvojtakt vs štvortakt, 20.10.2011 souhlasím s vámi, pokud bych měl pravidelně dělat pozemky udržované 1-2 z rok, šel bych minimálně do 2kW a 2 takt. Určitě nějaký profi stroj. Ta moje marunaka to sice taky zvládne(osobní zkušenost) ale není na to stavěná a mohlo by se časem něco... celý příspěvek > |  | Struna do krovaka, 2.6.2010 Zdravím, nejsem osobně moc vyznavačem Bédi, ale musím uznat, že jejich struny (vyzkoušel jsem na doporučení) se mi zdají lepší než co jsem kupoval před tím. Kupuji profi s jakoby pilkou po krajích a zdá se mi nejlepší. Mám ale myslím jen 2,4 a... celý příspěvek > |  | Sekačka Stiga záběr 51cm, 26.2.2010 Tak že by si někdo stěžoval u Stigy na plnění koše, to jsem ještě neviděl. Už jste sekal s něčím jiným? Moje 53S Turbo 5 minut po dešti nabouchá 3 týdny starou trávou až po okraj!!!
Pro tazatele:
Estli jste si zrovna chtěl kupovat k sekačce i... celý příspěvek > |  | Chci si koupit sekačku, prosím poraďte, 28.1.2010 Vidíte a já bych zase radil Stigu s motorem Honda. Stačilo by vám i něco menšího tak kolem 47 záběr ať na vás není moc těžká. Skelet mívá pozinkovaný, takže rez se vám taky vyhne. Osobně mám 53 S Turbo a jsem spokojen. Sekám 2300m.
Myslím ael že se... celý příspěvek > |  | Dolmar ps 45/35 ano či ne?, 8.12.2009 PS 45 - řežu už půl roku dřevo ze staré střechy. Pila jede výborně, za ty prachy výborná koupě. Chtěl jsem původně el. ale NAŠTĚSTÍ jsem do ní nešel. PS45 - ano praskl mi kryt u startování a stalo se to i komusi jinýmu, ale za 1. výměna v rámci... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|