Neznámé zvíře
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 84.225 (?), 27.9.2009 21:16, zobrazeno: 51454x
Dobrý den,
obracím se zde pro radu...
máme v podkroví, přímo pod střechou, nedodělanou místnost, kterou využíváme momentálně jako odkladiště zejména sezóního prádla, peřin apod. plus nějaké konzole atd. Moc do ní nechodíme. Dnes navečer jsem tam šla přerovnávat a třídit oblečení a najednou na mě něco cca ze vzdálenosti asi metr zasyčelo. Neviděla jsem co, zřejmě to bylo mezi pytly s věcmi. Manžel se tam šel podívat, vyndal pár věcí, slyšeli jsme "klapot" konzol, zřejmě přes to to něco přebíhalo, ale neviděli nic. Na další už jsme neměli odvahu. A nyní prosím o radu, co by se u nás syčícího mohlo nacházet a případně co s tím... Bojím se tam už jít, neboť je to tam hodně vyskládané pytly s věcmi a tak mám strach, aby něco nevyskočilo jak nějaký dám pryč. Děkuji.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 176.18 (?), 27.9.2009 22:58
Tipuji kočku, ty občas syčí, třeba tam měla myš a bála se o žrádlo, tak vás chtěla zastrašit.
|
|
|
|
|
|
|
host - 151.151 (?), 27.9.2009 23:50
host a Radek... děkuji Vám za typ, osobně se taky přikláním ke kočce... jenže zase mám jich pět doma, tak nevím jestli by kočka šla tam kde cítí další..., ale asi to tak bude.
Nemám zkušenosti se zvířaty na půdách apod., tak se prostě bojím, s kočkou si poradím, ale s ostatními... Ještě k té kuně... útočí ze strachu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 151.151 (?), 27.9.2009 23:46
Děkuji za Váš pokus o vtip. Yetiho bych nečekala, ale nevím jaké zvíře by to mohlo být a co od něj mohu čekat.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|