Rhynchostylis a Catasetum

host - 130.10 (?)
18.3.2011 14:59

Dobrý den pane Vilíme,

ráda bych se zeptala na Vandu. Pochopila jsem z Vašich komentářů, že ji hojíte každou druhou zálivku - tedy 3x týdně? Kolik uS jí dopřáváte?

Moje Vanda zatím je hnojena 1x za týden Kristalonem START, zálivka má cca 400 uS. Zbylé dny máčím jednou denně a střídám čistou destilku a lignohumátem (100 uS). Není těch 400 uS s hnojivem moc, nebo naopak mohu hnojit 2x týdně? Zdá se mi totiž že, po hnojení během tří dnů poporostou listy skoro o 1 cm a pak stojí až do dalšího přihnojení, tak si říkám, jestli to není málo.

Děkuji za odpověď a příjemný den všem. Sylva

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 130.10 (?), 18.3.2011 14:59

Dobrý den pane Vilíme,

ráda bych se zeptala na Vandu. Pochopila jsem z Vašich komentářů, že ji hojíte každou druhou zálivku - tedy 3x týdně? Kolik uS jí dopřáváte?

Moje Vanda zatím je hnojena 1x za týden Kristalonem START, zálivka má cca 400 uS. Zbylé dny máčím jednou denně a střídám čistou destilku a lignohumátem (100 uS). Není těch 400 uS s hnojivem moc, nebo naopak mohu hnojit 2x týdně? Zdá se mi totiž že, po hnojení během tří dnů poporostou listy skoro o 1 cm a pak stojí až do dalšího přihnojení, tak si říkám, jestli to není málo.

Děkuji za odpověď a příjemný den všem. Sylva

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Inspiraci pro zahradní domky9:14
Obsyp zapuštěného bazénu9:01
Jak je to s kvalitou Red Einhell?21.11.2024
Jak je to s kvalitou Red Einhell?20.11.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024