Likvidace

Chemický Alí - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1247) - 7.210 (?)
8.5.2009 21:06

Roudup bere vše, typicky se vstřebává listovou zelení, nicméně, ač na to není určen - lze vyzkoušet 5-10 vyšší koncentreci, než je běžná postřiková, trávu postříkat a zalít konví, aby herbicid protekl do kořenového systému.

Roudup degraduje při styku se zeminou, nicméně osobně jsem viděl výsledky jeho použití, kdy neznalá babička naředila vysokou koncentraci roudupu a pěkně zalila rašící trávu okolo rybízů a malin, tráva zmizela, ale zároveň to byla labutí píseň jak pro rybízy a maliny též.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

PP. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (6649) - 128.44 (?), 8.5.2009 20:38

Možná jste měli do postřiku přidat smáčedlo, některé trávy mají špatně smáčivé listy, voda po nich sjede. S tím Casoronem mám výborné zkušenosti, je to skvělá věc. Bylo by nutné vršky pokosit a místo zasypat Casoronem. Pokud tam není něco jiného, co má růst. Není to náhodou bambus?

Chemický Alí - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1247) - 7.210 (?), 8.5.2009 21:06

Roudup bere vše, typicky se vstřebává listovou zelení, nicméně, ač na to není určen - lze vyzkoušet 5-10 vyšší koncentreci, než je běžná postřiková, trávu postříkat a zalít konví, aby herbicid protekl do kořenového systému.

Roudup degraduje při styku se zeminou, nicméně osobně jsem viděl výsledky jeho použití, kdy neznalá babička naředila vysokou koncentraci roudupu a pěkně zalila rašící trávu okolo rybízů a malin, tráva zmizela, ale zároveň to byla labutí píseň jak pro rybízy a maliny též.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Velký stůl z překližky10.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků5.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků3.4.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz