Nové příspěvky - Zpracování ovoce a zeleniny

Vylepšení a nové funkce pro vás
Vážení uživatelé, rádi bychom vás informovali o veškerých změnách, které jsme v průběhu posledních měsíců realizovali. S cílem vám poskytnout ještě lepší uživatelský zážitek a zpříjemnit vám procházení našimi stránkami, jsme provedli několik... celý příspěvek >
Problém se zelím, PP., 10.12.2024
5 cm potopené je zbytečně moc, stejně vyplave nahoru. Stačí když bude zalité a hlavně bez přístupu vzduchu, stále voda ve žlábku a kontrolovat.
Problém se zelím, VASEK5, 10.12.2024
Prevarte vodu pridejte  sul   zamichejte ochutnejte a zalijte zeli  aby bylo 5 cm potopene a nechte v chladu   vasek5
Problém se zelím, host, 10.12.2024
Dobry den, zelí jsem dala po4tydnech do chladu, ale zjistila jsem, ze je suché, mam tam pridat vodu se soli a nechat ho v chladu?
Olej, host, 28.11.2024
Vlákno tu je, ale o oleji tam toho mnoho není. Ideální je transformátorový, může být i hydraulický.
Olej, host, 27.11.2024
Je tady o tom celé vlákno "Tepelné médium do dvouplášťového kotle", mrkněte tam. Lída
Olej, host, 27.11.2024
Prosím, do dvojplášťového kotla aký olej? Ďakujem.
Jak vyrobit mandlovou "slivovici"?, host, 15.11.2024
Višňovice - pálenka z višní - se vyrábí stejně jako slivovice, destilací zkvašených plodů. Višňovka (griotka) je oslazený likér z višní naložených v lihu (destilátu, lihovině). Mandlovice je technologicky nesmysl (viz výše). Mandlový likér se dá... celý příspěvek >
Jak vyrobit mandlovou "slivovici"?, host, 14.11.2024
Byla bych vam moc vděčná za postup výroby višňovice a mandlovice, nebo i jiných... pořád se učím a zkouším.Moc vam děkuji za ochotu mariesuchackova@seznam.cz
Ražná pálenka - "kvasenie škrobov"?, host, 14.11.2024
Pil som slivovicu s prichutou a vonou kapusty, pravdepodobne bola vypalena zo zhniteho kvasu. A pil som aj razovicu, s prijemnou vonou malin, velmi chutna. Nie je dolezite z coho je palenka vypalena, dolezite je aby chutila. 
Měděnka, host, 1.11.2024
Musí tam být i Voda? Když dám do 100l kotle jen 2l octa tak se kotel zdeformuje ne?
Lis na ovoce, vodní lis, lis na vodu, hydropress - zkušenost, doporučení, host, 23.10.2024
Mal som na mysli keď už je drť vylisovana tak je tam cca 200L a 50L vyliskov. Pri plnení je potrebné vak nechať napustený bez tlaku cca 50L a ostáva tam asi 200L miesta na jablká. Pri lisovaní hrozna môžete vak nechať úplne vyfučať-zmačkať. To... celý příspěvek >
Lis na ovoce, vodní lis, lis na vodu, hydropress - zkušenost, doporučení, host, 3.10.2024
Odpovídal jsem hostu 33.212 a ten doslova píše ohledně vzduchového lisu toto: "Pri roztrhnutí to dokáže vystreliť ten oceľový dekel." Takže se zde bavíme i o vzduchových lisech. Mýlíte se. Host 33.212 psal doslova:: ...mám nerezový výklopný... celý příspěvek >
Lis na ovoce, vodní lis, lis na vodu, hydropress - zkušenost, doporučení, host, 3.10.2024
To host 236.1: Odpovídal jsem hostu 33.212 a ten doslova píše ohledně vzduchového lisu toto: "Pri roztrhnutí to dokáže vystreliť ten oceľový dekel." Takže se zde bavíme i o vzduchových lisech.
Lis na ovoce, vodní lis, lis na vodu, hydropress - zkušenost, doporučení, host, 2.10.2024
Čo sa týka objemu tak, pri plnení lisu hroznom môže byť vak vyfúknutý. To je 10L = vak a tlak 0bar. Hrozno tým pádom 240L (bez problémov sa tam dá objem 300L kade, keďže šťava rovno odteká). Po cca 1 hodine lisovania má vak = voda 200L (3bar) a... celý příspěvek >
Lis na ovoce, vodní lis, lis na vodu, hydropress - zkušenost, doporučení, host, 2.10.2024
...že by výrobci lisů byli tak hloupí a prodávali pneumatické lisy, kterým při protržení membrány vystřelí vrchní víko? Tento blaf máte odkud? To ne, pneumatické lisy jsou na použití stlačeného vzduchu konstruované. Ale my se tu bavíme o... celý příspěvek >
1234  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika