Několik let jsem používal el.vysavač z Lidlu, ale vadilo mi tahat kabel, věčně jsem s ním zadrhával, také se při listí s ořešáku zahlcoval.Tak jsem si vybral benzínový Fuxtec.Dnes je jeho cena 2x větší, ale jeho dvojče je Hecht 9265.Bezvadné startování, ale hlavně je s ocelovým drtičem.Nevýhoda u těchto provedení fukarů je přendavání sacího a foukacího potrubí.Chce to prostě nafoukat a pak přehodit a nasávat.Ale pozor, při sání většího množství listí -hlavně ořechu, držet motor v max. otáčkách aby drtič pořádně rozsekal, jinak se může přicpat vyfukování do vaku a motor se zastaví.Vyčistění není problém, odpojím potrubí s vakem a vytáhu ucpané listí.Dnes už se mi to nestává.Listí ve vaku je opravdu rozsekané-rozdrcené, nedá se srovnávat s tím co sebere sekačka.Ta většinou nabere ale tak dokonale nerozseká.S foukáním je to podobné, benzín prostě potřebuje otáčky.Ta volnost bez kabelu to je ale paráda.Po likvidaci listí mám upraveno na foukání a čekám na sníh, prý to zvládne i prašan.Tak uvidíme. Jirka