rucni nuzky Bahco
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 14.170 (?), 10.2.2016 15:16
Pracuje se s nimi jako se štípačkami. Jestli na sebe docvaknou přímo čepelí. nebo krátkou hranou ostří si nejsem jistý. Až je budu mít v ruce, podívám se. Ty nůžky jsou hlavně pro školkaře na čištění kmínku. Neřežou se s nimi silnější větve.
V.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 66.16 (?), 10.2.2016 20:14
Tady mate srovnani klasickych zvejkacek s dvoucepelovyma
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 66.16 (?), 10.2.2016 21:40
ano, opet pan vseved Vyslouzil, ktery vsechno vi nejlepe, kazdeho shazuje ale nuzky nema a nikdy s nimi nepracoval. Ja je pouzivam uz delsi dobu a video jsem nasel az ted kdyz jsem narazil na tuto diskusi, tak pro nazornost o co se jedna, vsichni to na rozdil od pana Vyslouzila nevi, tak se treba radi podivaji a sami se pak muzou lepe rozhodnout jestli to stoji zato vyzkouset nebo ne. Tyto z principu sve konstrukce ani zvejkat nemuzou, na rozdil od tech klasickych. Me se velice osvedcily ale nikomu je nevnucuji.
|
|
|
|
|
|
|
host - 241.91 (?), 10.2.2016 21:53
Dobry den p.66.16, myslim, ze sa mylite. Pan Vyslouzil sa nezvykne hrat na vseveda, on jednoducho vela vie. A uz vobec sa mi nezda, ze by mal sklony niekoho shadzovat. Poväčšinou su jeho prispevky prinosom pre toto forum. Pozornejsie citajte, a vsimnete si ze je to tak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 14.170 (?), 11.2.2016 6:43
1. Řezal za mízy. K malým otlakům dochází běžně.
2. Vysvětlil ve videu, že pro uspokojivý řez s F8 se musí přikládat z jedné strany. U dvousečných to jde z obou.
3.Ty čepele na sebe nedoléhají ostřím, ale krátkou ploškou. Vysvětloval jak se brousí. Ten mikroschůdek v prostřed řezu ničemu nevadí.
V.
|
|
|
|
|
|
|
|