Rucna pilka
|
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 33.56 (?), 19.11.2017 8:15
Já nedám dopustit na Japonskou pilku Bakuma. Není to tady úplně profláklá značka, ale kvalita je supr. Japonci to prostě uměj.
|
|
 |
|
 |
 |
|
Daník - Zlatý Zahrádkář (789) - 100.59 (?), 10.12.2017 22:29
Neznám ale lepší pilku než Silky.
- Tak jo, měl bych si něco nadělit pod stromeček, ale který model zvolit? Prioritně bych ji používal k prořezu čerstvých dřevin. Je lepší praktická skládací do kapsy, nebo delší, zahnutá v pouzdru? V testech také chválili Husquarnu, která je co do poměru cena/výkon výhodná, naopak Bahco docela propadlo.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 186.2 (?), 5.2.2018 8:19
Tak jste mě "ukecali" a nelituji. Koupil jsem Silky Accel Curve 240mm a aniž bych chtěl dělat reklamu, nejen, že řeže rychle, ale především zcela lehce bez námahy. Tak si říkám, kolik jsem toho upižlal supermarketovými pilkami a jak jsem si mohl usnadnit práci už dříve . Být levnější, jestě si koupím větší neskládací Zubat.
Daník
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 186.2 (?), 5.2.2018 9:54
Ale musí to být velká kapsa! Složená má mezi 25-30cm.
D
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 33.3 (?), 5.2.2018 10:01
Ja v tom nevidim problem pilku date podelne do pusy a muzete lozit po stromech a nemusite ji porad otevirat tak je mozno hned rezat vetve
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 78.117 (?), 5.2.2018 13:30
Já mám dvě skládací Fiskarsky- menší a větší. Ano cena... kousek želízka a plastová rukojeť. Ale tak nějak jsem se dostal do věku, a zahradničení je hoby- nikoliv profese, kdy si nářadí při práci chci užívat a ne se s ním zlobit. No a tak to beru- pořídil sem si hračku- a ty něco stojí. Druhým benefitem je pak bezpečnost při prácí- s kvalitním nářadím/ teď mluvím obecně/ je riziko úrazu dalece menší. A proč 2 pilky? Mám ještě druhou zahradu na chalupě a někdy něco zapomenu a tak se druhá pilka hodí / i když mám ještě nějakou modrou noname, ale tu beru do ruky v nouzi nejvyšší.
IvanHorseman
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
|